Halálos baleset történt Dánszentmiklóson

Egy ember meghalt, egy pedig életveszélyesen megsérült Dánszentmiklóson közúti balesetben – tudatta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

2023. szeptember 7., 11:10

Szerző:

A közlemény szerint egy tehergépkocsi szerdán késő este a Nyáregyházi úton ráhajtott egy a pályatesten előtte álló szerelvény nyitott rámpájára.

A baleset következtében a teherautó a rakfelületen lévő munkagépnek ütközött, miközben a félpótkocsin tartózkodó két embert elütötte.

Egy 49 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 23 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vittek a mentők kórházba – áll a közleményben.

(Kiemelt képünk: Dánszentmiklós, 2023. szeptember 7. Összeroncsolódott kisteherautó és munkagép Dánszentmiklóson 2023. szeptember 6-án este. MTI/Mihádák Zoltán)

Tegnap 11:21

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

Tegnap 07:32

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.