Hajdú Péter és párja ikermagzatokat veszített el korábban

A tévés elárulta, menyasszonya tavaly augusztusban ikreket hordott a szíve alatt, de elvesztette a magzatokat.

2021. április 9., 08:30

Szerző:

Hajdú Péter és párja Eszter nagyon nehéz időszakon van túl. Tavaly decemberben ugyanis kis híján elvesztette Péter a kedvesét, miután az váratlanul elvetélt. Ám a Life Tv-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból kiderült, nem ez volt a 25 éves Eszter első terhessége: tavaly augusztusban is várandós volt, akkor ikreket várt, de őket is elveszítette – írja a Bors.

– Augusztusban Eszter ikerterhes volt, de (...) egyszerűen nem volt szívhang sem az ötödik, sem a hatodik héten. A hetedik héten mondták az orvosok, hogy ki kell venni a magzatokat. Ez természetesen nagyon megviselte őt… – árulta el a műsorvezető a Life Tv-n péntek este 10-kor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Vendége Köllő Babett volt, aki korábban szintén ikermagzatokat veszített el, így teljes mértékben átérezhette a pár fájdalmát.

– Hatalmas trauma érte Esztert az első alkalommal, amikor az ikermagzatokat veszítettük el, de decemberben jóval nagyobb volt a lelki teher rajta, hiszen akkor kis híján az életébe került, hogy méhen kívül tapadt meg az embrió – magyarázta a Borsnak Hajdú, aki mindenben támogatja párját. Úgy döntöttek, hogy újra készen állnak arra, hogy belevágjanak a babaprojektbe.

(Kiemelt kép: Hajdú Péter hivatalos Facebook-oldala)

16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.

2023. május 29., 11:15

A felújított 3-as metró átadása után megújulnak a pótlóbuszok egykori sávjai, rövidesen több sávot használhatnak az autósok, ami csökkenti a mellékutcák forgalomterhelését, és biztonságosabb lesz a biciklis közlekedés is.