Hadházy Ákos: Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz

A politikus egyáltalán nem fog szavazni kedden a parlamentben a pedofiltörvényről.

2021. június 14., 08:55

Szerző:

Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz – kezdi Facebook-posztját Hadházy Ákos. A politikus szerint Orbán Viktor mindenben Vlagyimir Putyint utánozza, ahogy azt most is teszi éppen a „homofób törvénnyel”.

Szerinte két cél van: az egyik, hogy legyen egy ellenség, akitől félni kell, és lehet gyűlölni a propaganda által felheccelt embereket, a másik pedig, hogy az ellenzéket csapdába csalják. Ezt úgy érik el véleménye szerint, hogy aki nem szavazza meg a szerinte trükkösen „pedofília-ellenes” csomagnak álcázott törvényt, az a gyermekek megrontóinak pártján áll.

„Gondolhatunk akármit a melegek és transzneműek jogairól, de szigorú büntetés terhe mellett megtiltani, hogy beszéljünk valamiről, egy létező jelenségről, na az a legsötétebb diktatúrák sajátja”
– írta a politikus. Hadházy Ákos Szél Bernadett és Szabó Szabolcs képviselőtársával – egyeztetve a Momentum Mozgalommal – úgy döntöttek, hogy ebben nem vesznek részt, vagyis kedden egyáltalán nem szavaznak a parlamentben, és ezt ajánlják a többi képviselőnek is.
 

(Kiemelt kép: 168.hu / Dimény András)