Hadházy Ákos: A lónak a faszát, a végsőkig el fogunk menni!

2018. december 21., 23:24

Szerző:

Együtt lépett a péntek esti várbeli tüntetés színpadára a két független képviselő, Szél Bernadett és Hadházy Ákos.

Szél Bernadett azzal kezdte, megígéri nem beszél hosszan, hiszen azt, ami történik, nem lehet szavakkal, csak tettekkel megérteni. - Akik ellen vagyunk, a tettekből értenek. A helyzet az, hogy nem kért sokat ez a nemzet. Jogállamot és demokráciát, és azt, hogy 8 óra munkából tisztességesen meg tudjunk élni - mondta a politikus. Nem érti, miért van meglepve a kormány, hogy morajlik az ország. - Az ő idejük lejárt, jó, ha ezt minden palotában tudják - zárta.

Fotó: Merész Márton

Hadházy Ákos átvette a szót, és elmondta, egy ismerőse jegyezte meg, nincs értelme ma kimenni tüntetni, hiszen már aláírták a törvényt, szerinte azonban nagyon is van, mert egy törvényt vissza is lehet vonni. – Meg fog valósulni az öt pont, be is fogják olvasni a tévében – mondta, hozzáfűzve, ehhez az Orbán-kormánynak éreznie kell a törődést. - Csak akkor lenne színjáték az, ami a parlamentben és Kunigunda utcában, az MTVA-ban történt, ha most leállnánk, de nem fogunk. A végsőkig el fogunk menni - ígérte a politikus.

Hadházy Ákos eleresztette magát, és kitért azokra a kormányzati elméletekre, miszerint Soros György megbízásából állnak ott, és 1 millió bevándorlót akarnak betelepíteni. Erre csak egy dolgot lehet mondani:

a lónak a faszát!

zárta a beszédet.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.