Eltűnt a letartóztatott győri rendőrkapitány oldala

A letartóztatását követően már a rendőrség honlapján sem elérhető a győri rendőrkapitány oldala.

2023. szeptember 4., 16:59

Szerző:

Hivatali bűncselekmények miatt indított nyomozást a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség Váczi Attila rendőrkapitány ellen, akit hétfőn le is tartóztattak.

Titkosított eljárásban döntöttek sorsáról, így az ügyről csak a Központi Nyomozó Főügyészség adhat tájékoztatást a jövőben – értesült a Blikk.

A portállal az ügyészség azt közölte, hogy a Győri Törvényszék Katonai Tanácsa egyetértve az ügyészség indítványával az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatását elrendelte. A nyomozás érdekeire figyelemmel több információ az ügyben jelenleg nem adható.

(Kiemelt kép: illusztráció. Forrás: 168.hu archív)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.