Mi folyik Gyöngyösön? – Videón, ahogyan a tévé élő adásában pofoznak le egy kamaszt

A felvételt először eltávolították, majd visszatették a televízió honlapjára.

2022. május 29., 10:59

Szerző:

Visszakerült a Gyöngyösi televízió Facebook-oldalára az a felvétel, ahol Kévés Tamás alpolgármester élő nyilatkozata alatt a háttérben

szabályosan lepofoznak egy kamasz fiút.

Az Egriügyek.hu cikke szerint az eset még a múlt héten történt a Vachott Sándor utcában. A stáb a felvételt leállítva beszámolójuk szerint a helyszínen értesítették a rendőrséget az atrocitásról. Az elkövetők megtalálására a videót külön is megosztották Facebook-oldalukon, azonban jóval később a videó onnan lekerült, mint megtudták, személyiségi jogok miatt.

A Police.hu oldalán az esetről azt írta, egy 14 éves többször is megütötte volt iskolatársát, a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. Pénteken pedig a videó támadást is mutató részletét a Gyöngyösi Televízió ismét megosztotta oldalán. Azon az arcok immár kitakarva szerepelnek.

(Kiemelt kép: Képkivágás a Gyöngyösi TV videójából)

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.