Mi folyik Gyöngyösön? – Videón, ahogyan a tévé élő adásában pofoznak le egy kamaszt

A felvételt először eltávolították, majd visszatették a televízió honlapjára.

2022. május 29., 10:59

Szerző:

Visszakerült a Gyöngyösi televízió Facebook-oldalára az a felvétel, ahol Kévés Tamás alpolgármester élő nyilatkozata alatt a háttérben

szabályosan lepofoznak egy kamasz fiút.

Az Egriügyek.hu cikke szerint az eset még a múlt héten történt a Vachott Sándor utcában. A stáb a felvételt leállítva beszámolójuk szerint a helyszínen értesítették a rendőrséget az atrocitásról. Az elkövetők megtalálására a videót külön is megosztották Facebook-oldalukon, azonban jóval később a videó onnan lekerült, mint megtudták, személyiségi jogok miatt.

A Police.hu oldalán az esetről azt írta, egy 14 éves többször is megütötte volt iskolatársát, a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. Pénteken pedig a videó támadást is mutató részletét a Gyöngyösi Televízió ismét megosztotta oldalán. Azon az arcok immár kitakarva szerepelnek.

(Kiemelt kép: Képkivágás a Gyöngyösi TV videójából)

A 2022-es országgyűlési választások idején Marosvásárhely mellett elégetett levélszavazatokat találtak. Az ügyben nyilatkozó Maros megyei ügyészségi szóvivő elmondta: az elkövető azt állítja, hogy az egészet a sajtó számára rendezték meg.

A budapesti Nyugati pályaudvar mögötti terület parkosítására tesz javaslatot az LMP. Bakos Bernadett országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: először a terület kármentesítésére van szükség, erre 3 milliárd forintot csoportosítanának át a költségvetésében.