Gesztesi Károly pasinapja

Fortyogó marha pörkölt, zamatos pálinkák, magyar ízek. Gesztesi Károly igazi pasi napot tartott Kökény Attilával, Váczi Gergővel, Gáspár Lacival és Kálloy Molnár Péterrel. A színész fakanalat ragadott és maga főzött vacsorát vendégeinek. A gyümölcsös, valódi pálinka íz meghozta a férfiak dalos kedvét is, így közös zenéléssel ért véget az este.

2011. március 25., 11:43

Hagyma, piros paprika, rotyogó marhapörkölt, gyümölcsös pálinka, valódi magyaros ízek és jó hangulat. Gesztesi Károly házigazdaként fogadta egy budai étteremben Kökény Attilát, Váczi Gergőt, Gáspár Lacit és Kálloy-Molnár Pétert. A pasi társaság besegített a színésznek, aki maga állította össze a menüt.

„Régen rengeteget főztem, de ma már annyira jó éttermek vannak, hogy egyre kevesebbszer megyek a konyhába. Van azonban pár étel, amit én készítek el. Ilyen a pörkölt is, amit nem lehet kétszer ugyanúgy elkészíteni, mégis mindig jó. E mellett májustól szeptemberig a kertben sütögetek, imádom a pácolt húsokat.” – árulta el Gesztesi Károly, aki barátaival együtt a 895 Hunnium pálinkával tette teljessé az íz-harmóniát.

„Mindig is pálinka párti voltam, szerettem megkóstolni a helyi ízeket. Mostanra azonban megállapodtam e hungarikum tekintetében. A 895 Hunnium-nak mindegyik másiknál selymesebb, zamatosabb íze van. Nagyon megszerettem, bármennyire is reklámnak tűnik ez, komolyan így van. A kedvencem most a legújabb íz, a cserszegi fűszeres szőlőpálinka. A baráti társaságomból kiindulva a mézes málna a másik favorit, bár inkább a hölgyek körében.” – tette hozzá a színész.

A jó hangulatú este közös zenéléssel ért véget. Kökény Attila hangját Gesztesi Károly zongorajátéka kísérte, majd Gáspár Laci is becsatlakozott a rögtönzött kis előadásba.