Dokumentumfilm készül a válogatott Eb-re jutásáról

Rekordnézettsége volt a Magyarország-Izland meccsnek.

2020. november 13., 18:36

Szerző:

 

Az év legnézettebb válogatott összecsapása lett az M4 Sporton a Magyarország-Izland pótselejtező, az MTVA sajtóközleménye szerint több mint 770 ezer néző követte a magyar csapat sorsdöntő mérkőzését ezen a csatornán, írja az MTI. 

Az Izland elleni összecsapás idejében 773 757 néző (élőben, vendégnézőként vagy időeltolásos nézéssel) szurkolt az M4 Sport képernyője előtt. A tévénézők 18 százaléka választotta ezt a találkozót, amellyel a közszolgálati sportcsatorna a mérkőzés ideje alatt nemcsak a tematikus csatornákat, hanem minden hazai országos tévéadót megelőzött. Az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon is kiemelkedő nézettséget generált a mérkőzés, melyet 84 777-en követtek élőben online.

Székely Dávid az M4 Sport csatornaigazgatója a mérkőzés után bejelentette, hogy a válogatott kijutásáról dokumentumfilm készül.

15:54

Ezzel termtenének biztonságot munkakörnyezetet a színház dolgozóinak, megakadályozva a visszaéléseket, a zaklatásokat és az erőszakot. Éppen egy éve robbant ki a botrány Eszenyi Enikő körül.