Fergetes dunai hajótörés-bulit hirdetnek Ferihegyen a turistáknak, korlátlan italfogyasztással

2019. június 3., 15:45

Szerző:

Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója tett ki egy rövid videót az Instagramjára a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldaláról, ahol „dunai hajótörés bulit" reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak – írja a 444. 

A videón az látszik, hogy a Shipwrecked boat party, azaz Hajótörés buli nevű rendezvény két órán át tart, és korlátlan italfogyasztás jár a belépő mellé.

A múlt hét szerdán súlyos hajóbaleset történt a Dunán, hét ember meghalt, heten megsérültek, és 21 ember eltűnt a folyóban. 

Az Index közben megkereste Hardy Mihályt, a Budapest Airport szóvivőjét, aki közölte, hogy a reklámot már levették. 

„A partihajó reklámja harmadik hete fut a repülőtéri digitális reklámfelületeken. A Hableány és utasainak tragédiája azonban teljesen más kontextusba helyezi ezt a reklámot. Emiatt felvettük a kapcsolatot a reklámügynökséggel és azonnal levetettük a reklámot a digitális felületekről, így az a továbbiakban nem látható” - mondta a portálnak Hardy. 

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.