„Felmegyek, oszt' bebaszok egy gázpalackot a rendőrségre" - ismertette napi tervét egy részeg pásztói férfi

2019. november 12., 07:57

Szerző:

„Ha nem csinálnak semmit, én felmegyek oszt bebaszok egy gázpalackot a rendőrségre, és akkor mehetnek a faszomba” - mondta a Pásztói Rendőrkapitányság telefonos operátorának az a férfi, akit terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetéssel vádolnak. A pásztói lakos ügyét kedden tárgyalja a Balassagyarmati Törvényszék.

A vádirat szerint a vádlott tudta, hogy a nagybátyja és a családja lopja az áramot, és ezt be akarta jelenteni. A probléma csak az volt, hogy ezt a műveletet ittasan próbálta meg tavaly május 15-én reggel egy pásztói nyilvános telefonfülkéből. Az Országos Rendőr-főkapitányság Segélyhívó Központjába tett bejelentést, és hogy ezt nyomatékosabbá tegye, a Pásztói Rendőrkapitányságot fenyegetve próbálta meg elérni célját.

Ekkor említette meg, hogy mit fog csinálni a gázpalackkal, de azt is hozzátette, hogy ha aznap nem intézkednek, akkor másnap nagy balhé lesz a pásztói rendőrségen.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.