Felgyújtotta magát egy nő Pécsen

A középkorú nőt súlyos életveszélyes állapotban kórházba szállították.

2023. szeptember 4., 14:49

Szerző:

Olvasói bejelntés alapján a BAMA úgy tudja, a pécsi Kodály Központnál vasárnap este fél hét körül egy nő a hátsó úthoz érve gyúlékony anyagot locsolt magára, felgyújtotta magát és percekig égett. Elsőként középiskolás diákok a kabátjukkal próbálták elfojtani a lángokat, majd a Kodály Központ dolgozói poroltóval fékezték meg a tüzet. A nő súlyos sérüléseket szenvedett. 

A portál információi szerint a mentők sokáig küzdöttek a nő életéért. A Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet, azonban további tájékoztatást nem adtak. Az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú nőt súlyos életveszélyes állapotban szállított a területileg illetékes kórházba.

Az áldozat indítékairól nem tudni semmit. 

A helyszín még késő este is szalaggal volt elkerítve, az út közepén megégett ruhadarabokat, egy elszenesedett női alsóruhát, egy rózsaszín öngyújtót, valamint vérnyomokat, illetve az oltás nyomait lehetett látni – írja a lap. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt képünkön az eset után a helyszínen maradt öngyújtó. Forrás: képernyőfelvétel.)