Fekete László erősember is ott van a Mi Hazánk listáján

Az ország korábbi legerősebb embere a Mi Hazánkat is becipelné a parlamentbe.

2022. február 23., 07:08

Szerző:

Hétfőn a Mi Hazánk Mozgalom is bejelentette az országos listáját, és azt állították, hogy mindenhol sikerült jelöltet állítaniuk, és elsőként ők adták le az országos listájukat – habár ez utóbbi még nem jelent meg a valasztas.hu oldalán.

A listavezető nem meglepő módon a párt miniszterelnök-jelöltje, Toroczkai László, a második Dúró Dóra, a harmadik pedig Apáti István, aki jelenleg szintén független (volt jobbikos) tagja a parlamentnek. A negyedik helyre Dúró férjét, Novák Elődöt tették, az ötödik Szabadi István pártigazgató, kiskunhalasi képviselőjelölt.

A pártlista 20. helyén azonban egy merőben szokatlan név jelent meg: Fekete László erősember is ott van szélsőjobboldali párt listáján, még ha csak jelképes helyen is. Fekete 64 éves, korábban a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa volt, írja a 24.hu.

(Kiemelt kép: Borkai Zsolt, a MOB elnöke (b) és a MOB érdeméremmel kitüntetett Fekete László erősportoló a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésén a fővárosi Larus Étterem és Rendezvényközpontban 2016. február 2-án. Fotó: MTI / Illyés Tibor)

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Miniszterelnökség által aláírt támogatói szerződésnek köszönhetően a tavaly októberben megrendelt húsz szerelvény mellett további 31 új modern, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamossal bővül a fővárosi járműflotta.

A főváros vezetése elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi belvárosi „autópályák” helyett újjáéledő sugárutak legyenek Budapesten, ezért a városlakók, gyalogosok és kerékpárosok érdekeit szem előtt tartva újítják meg a Váci utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és az Üllői utat - jelentette be a főpolgármester pénteken Budapesten.