Épül-szépül Mészáros Lőrinc lányának és vejének több százmilliós budaligeti villája

2019. június 18., 10:35

Szerző:

Gőzerővel zajlik az átalakítása annak az impozáns budaligeti villaépületnek, ami év elején került Mészáros Lőrinc milliárdos felcsúti vállalkozó kisebbik lánya és annak férje érdekeltségébe – írja és mutatja a 24.hu.

A csaknem 2400 négyzetméteres telken elterülő ingatlan január végén került a Properitus Vagyonkezelő Kft. birtokába, amelynek tulajdonosa Homlok Zsolt és Homlok-Mészáros Ágnes.

A II. kerületi villa a tulajdoni lap szerint eredetileg társasház volt, amely egy 180 és egy 80 négyzetméteres lakásra volt szétbontva. Mészárosék átalakítása előtt az ingatlanban összesen 7 és fél szoba volt kialakítva, továbbá legalább két garázs.

Mészáros Ágnes és férje, Homlok Zsolt

Az ingatlanportálokon elérhető hirdetések alapján ebben az utcában

egy fele ekkora telken álló hasonló méretű ház értéke nagyjából 400 millió forint.

Homlok Zsoltot 2016 szeptemberében menesztették a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezetői posztjáról. Távozása után hozta létre a Homlok Építő Zrt.-t, amelynek tavaly 3,9 milliárd forint bevétele volt, míg egy évvel ezelőtt csak 649,6 millió.

Homlok Zsolt 2017-ben kötött házasságot Mészáros Lőrinc lányával, Homlok-Mészáros Ágnessel.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.