Deutsch Tamás: Fekete-Győr András egy posztmodern Cicero

A fideszes politikus posztban reagált arra, hogy Fekete-Győr András támogatná ha transznemű emberek tartanának felvilágosító órákat óvodásoknak és iskolásoknak. 

2021. augusztus 13., 08:02

Szerző:

A Magyar Nemzet beszámolója szerint egy rádióinterjúban Fekete-Győr András élesen bírálta a pedofilellenes törvényt. A politikus azt mondta a Hit Rádió Gyújtópont nevű műsorában, hogy támogatja az olyan felvilágosító órákat, amelyeket transznemű emberek tartanak. Erre reagált Deutsch Tamás a Facebookon, aki szerint a baloldalra fontos kérdésekben nem lehet számítani. A Fidesz politikusa hozzátette, hogy a kormánypárt semmilyen nyomásnak nem enged és nem engedik be az iskolákba az LMBTQ propagandát.

Deutsch Tamás szerint egyébként Fekete-Győr András jó dolgában miniszterelnök-jelöltnek képzeli magát. Posztjában hozzáteszi, hogy a Momentum elnöke: „egy posztmodern Cicero”. Deutsch Tamás szerint a Fidesz áll ki egyedül a gyermekek védelméért, szemben a brüsszeli bürokratákkal. 

(Kiemelt kép: 2021.01.07. Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője. fotó: Dimény András/168)

2024. április 14., 09:05

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.