Deutsch Tamás: Fekete-Győr András egy posztmodern Cicero

A fideszes politikus posztban reagált arra, hogy Fekete-Győr András támogatná ha transznemű emberek tartanának felvilágosító órákat óvodásoknak és iskolásoknak. 

2021. augusztus 13., 08:02

Szerző:

A Magyar Nemzet beszámolója szerint egy rádióinterjúban Fekete-Győr András élesen bírálta a pedofilellenes törvényt. A politikus azt mondta a Hit Rádió Gyújtópont nevű műsorában, hogy támogatja az olyan felvilágosító órákat, amelyeket transznemű emberek tartanak. Erre reagált Deutsch Tamás a Facebookon, aki szerint a baloldalra fontos kérdésekben nem lehet számítani. A Fidesz politikusa hozzátette, hogy a kormánypárt semmilyen nyomásnak nem enged és nem engedik be az iskolákba az LMBTQ propagandát.

Deutsch Tamás szerint egyébként Fekete-Győr András jó dolgában miniszterelnök-jelöltnek képzeli magát. Posztjában hozzáteszi, hogy a Momentum elnöke: „egy posztmodern Cicero”. Deutsch Tamás szerint a Fidesz áll ki egyedül a gyermekek védelméért, szemben a brüsszeli bürokratákkal. 

(Kiemelt kép: 2021.01.07. Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője. fotó: Dimény András/168)

Tegnap 20:54

A Magyar Biztosítók Szövetsége szerint a szervezetek mintegy egymilliárd forintot fizettek ki vagy tartalékoltak kárkifizetésekre májusban, a hagyományos viharszezon első hónapjában, a társaságokhoz több mint 12 ezer bejelentés érkezett.

Vészesen közeledik a Karácsony Gergely főpolgármester által meghirdetett Budapesti Lakógyűlés nevű akcióban a szavazás határideje, de még mindig nem fejeződött be a szavazókódokat tartalmazó 1,4 millió levél terjesztése – írja a Telex.