Véresre verte élettársát és bántalmazta egyéves gyerekét egy ceglédi férfi

2020. április 20., 13:49

Szerző:

Ittasságával magyarázta szörnyű tettét az a ceglédi férfi, aki megverte az élettársát és a közös egyéves gyermeküket is bántalmazta december közepén. Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a férfi a nő bántalmazását beismerte, a gyerekét viszont tagadta a kihallgatása során.

A vádirat szerint a férfi már korábban is többször bántalmazta a nála gyengébb fizikumú párját. Az ominózus napon

a férfi ittasan összeveszett a párjával, aminek hatására a közös, egyéves gyermekük sírni kezdett.

Ettől a férfi annyira dühös lett, hogy megfogta a csecsemőt és az ágyra hajította. Az élettársa megpróbálta védeni a picit, ezért fölé hajolt, a férfi erre őt kezdte ütlegelni, majd miután észlelte, hogy a nő már vérzik, kiment a konyhába és törni-zúzni kezdett. Ekkor a bántalmazott élettárs a szomszédból kért segítséget. A férfi ámokfutásának végül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget.

A nőnek zúzódások lettek a fején, míg a gyermek horzsolásos jellegű sérüléseket szenvedett a mellkasán.

A Ceglédi Járási Ügyészség. súlyos testi sértés kísérlete, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett testi sértés és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a letartóztatásban lévő férfival szemben.

 

 

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.