Hozzá tart a többi 50 ördögtársa - ezt mondta az egyetemista lány, amiért a gyanú szerint megverte és megkínozta a Kegyetlen Remete

2020. május 15., 12:35

Szerző:

A Kaposvári Járási Ügyészség fellebbezést jelentett be annak a 28 éves kaposvári férfinak letartóztatása érdekében, aki ellen 2019 novemberében minősített személyi szabadság megsértésének bűntette és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

A vádirat lényege szerint a nyomozás során mindvégig letartóztatásban lévő vádlott 2019 áprilisától együtt élt a sértettel a Kaposvár külterületén található, vádlott által épített, félig földbe vájt komfort nélküli helyiségben, ahol a férfi 2019 májusában a

nő kezeit összekötötte, test szerte ütötte, cigaretta csikket nyomott el a combján,

majd az összevert ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta és a megkötözött nőt a sorsára hagyta. A sértett ezt követően napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget.

A 2019 novemberében történt vádemelést követően a Kaposvári Járásbíróságra került bűnügyben a bíróság a vádlott letartóztatását 2020. március 26. napján tárgyaláson kívül – ügyészi indítvány beszerzése nélkül – meghozott végzésével megszüntette, ezzel egyidejűleg vele szemben bűnügyi felügyeletet és távoltartást rendelt el.

A végzés ellen az ügyészség fellebbezést jelentett be a vádlott letartóztatásának elrendelése érdekében.

A férfi a szabadlábra kerülése után az egyik közösségi oldalon nyomban felvette a kapcsolatot a sértettel, ezért a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, azonban

a férfi őrizetbe vétele után megtartott ülésen nem rendelte el a vádlott letartóztatását.


Az atv.hu közlése szerint a Kegyetlen Remete néven elhíresült férfi azt mondta,

a lánynak kényszerképzetei voltak,

ezért ütötte meg. 

"Azt mondta, hogy elveszi a fényt, ami az élet; hogy ő

az 56, meg a 6, és ide tart a többi 50 ördögtársa is. Azóta is ilyen üzenetekkel bombáz: az ördögről, hogy ő találkozott Jézussal, és Istennel kapcsolatban van."

- idézte a férfit az ATV híradója

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.