Budapesten már a kávéautomatából az Orbán-kormány propagandája folyik

2018. január 11., 10:06

Szerző:

444 olvasója küldte reggel az alábbi fényképet az Örs vezér téri Sugár üzletközpontba kihelyezett kávéautomatáról, ami tej és cukor mellett egy kis extrát is tud adni a reggeli kávé mellé:

Fotó: 444.hu/olvasó

 

Mint látható, a kijelzőn az állami hírtelevízió, az M1 műsora fut, így a vevők a friss kávéra várakozás közben folyamatosan friss információkat is kaphatnak Soros György legújabb nemzetrontásairól.

A portál olvasója éppen arról értesülhetett, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kész haladékot adni az ellenzéki pártoknak a rájuk ki tudja, milyen indoklással, milyen bizonyítékok és számítások alapján kiszabott több tízmilliós bírság befizetésére.

Nincs már itt egy szemernyi irgalom se. Mint nemrég megírtuk, Csepelen egy orvosi rendelőt pakolt tele tévékkel a NER helyi kiszolgálószemélyzete, a hogy a kiváló egészségügyi ellátásra várakozó betegek egyszerre 32 képernyőn élvezhessék a propagandatévévé adását. 

 

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.