Térkő-tengerré változtatták a Tiborcz-féle cég által is fejlesztett József nádor teret – Fotó

2019. augusztus 21., 16:01

Szerző:

Fájó pontra tapintott rá a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Budapest életében. A viccpárt a felújított József nádor térről osztott meg fényképeket, a 2005-ös állapotával összevetve. A téren korábban fák és bokrok álltak. A belvárosi parkot azonban felújították, a korábbi gyep helyét térkövezték, a fákat eltüntették, a természetnek nyoma sem maradt a téren. Ezzel pedig tovább zsugorodott a főváros belső kerületeiben található zöldövezet mennyisége.

A fairtást még 2016-ban elképesztő gyorsasággal végezték. A területen az AMX Nador House Zrt. végzett munkálatokat, amelynek résztulajdonosa a miniszterelnök veje, Tiborcz István tulajdonában álló BDPST Zrt.

Az MKKP azzal osztotta meg a két fényképet, hogy 

„Csak minket zavar, hogy mintha lenne ott hátul pár bokor?”.

 

13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

12:53

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.