Borzalmas kijelentés a polgármestertől: a cigányok gumikalapáccsal verik a magzatot!

Megdöbbentő kijelentést tett az edelényi polgármester: magzatokat vernek bolonddá a helyi cigányok. Emiatt a polgármester ellen demonstrálnak hétfőn a romák.

2009. szeptember 4., 13:37

Felkerült az internetre az edelényi képviselőtestület júniusi ülésén készült tévéfelvétel, melyen Molnár Oszkár polgármester a 109-es napirendnél felszólaló képviselőtársa mondandójához csatlakozva kijelentette: meggyőződött arról hogy főként a cigányság által lakott területeken, de nem csak köztük, a nők gumikalapáccsal verik a saját hasukat, hogy a megszületendő gyerek bolond legyen. Így több családi pótlékhoz jutnak. Vannak olyanok is, akik gyógyszert szednek be hasonló cél miatt magzatukkal - írta a boon.hu.

Íme a videó a polgármesterről (csak erős idegzetűeknek!):

A polgármester a hírportálnak azt mondta, hogy nem nevezheti meg informátorát. Mindenesetre felháborította a dolog, ezért a jegyzővel úgy határoztak, feljelentést tesznek ismeretlen elkövető ellen, hogy bebizonyosodjon: valóban megtörténnek-e ilyen esetek és kik az elkövetők. – Ez ugyanis súlyos bűncselekmény, bárki követi is el. Akár cigány származású, akár nem a jövő nemzedéke ellen tesz – tette hozzá.

Az edelényi polgármester ellen demonstrálnak hétfőn a romák

Molnár Oszkár (Fidesz) országgyűlési képviselő, Edelény polgármestere ellen demonstrálnak jövő hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város és térsége romaszervezetei, követelve, hogy mondjon le képviselői mandátumáról, mert megrágalmazta a cigány asszonyokat - mondta Káló Norbert, az Edelényhez közeli Szendrőlád önkormányzati képviselője, a cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettese az MTI-nek pénteken.

Molnár Oszkár csütörtökön egy kereskedelmi televízió hírműsorának nyilatkozva azt mondta: gyógyszerekkel ártanak születendő gyereküknek a roma nők azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak. A cigány többségű településeken, például Lakon vagy Szendrőládon "a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni” - állította a polgármester.

Tegnap 17:27

Nemzetközi partnerei kemény bírálatot fogalmaztak meg a magyar miniszterelnökkel szemben, mivel nyugati szövetségesei szerint Orbán Viktor magyar kormányfő a „békemisszióját”  összemosta az épp betöltött soros elnökséggel. Ennek egyik bizonyítékául azt hozták fel, hogy Orbán a közösségi médiában az elnökségi logót is használta a „békemissziós" fotókon. Ennek azonban vége, az EU soros elnökségi logója már nem szerepel Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott találkozóról pénteken megosztott fényképeken.

Korábban bejelentették, hogy eltűnt, majd egész éjszaka keresték azt a férfit, akinek a holttestét végül hajnalban sikerült kiemelniük a kutatócsapatoknak a Balaton vizéből.