MKKP: Lesz még BL-győztes a Felcsút, a Karácsony pedig elmarad

A Kétfarkú Kutya Párt Békemenetén a párt passzivistái és politikusai, a Ló és a Csirke rendhagyó Békemenettel emlékezett meg az 1956-os forradalomról. 

2021. október 23., 17:27

Szerző:

„Stop! Gyurcsány! Stop Bárki! Stop Mindenki!”, ilyen és ehhez hasonló transzperesek sokaságával várta az Oktogonon megjelent tömeg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Békemenetének indulását, miközben a hangszórókból üvöltött a Listen to your heart, valamint Ákos és Szikora Robi dalai. A Békemenet résztevői, a párt felszólalói és passzivistái megálljt parancsoltak Brüsszelnek, miközben egy alufóliából hajtogatott turul vezette őket a Széll Kálmán térig. 

„Senki nem állíthat meg minket a megállításban! Amit a magyar kormány nem tud megállítani, mi megállítjuk. Stop Brüsszel! Stop Soros! Stop Kutyapárt!”

– hangsúlyozták a felszólalók. A rendezvényen résztvevők egybehangzó véleménye szerint teljesen felesleges jövőre választásokat rendezni, mert minden úgy van jól, ahogy van. Az igazi probléma valójában ugyanis Brüsszellel van a kétfarkúak szerint. Kiemelték, hogy  a jelenleg fennálló legnagyobb probléma abban áll, hogy Brüsszel sohasem viszi le a szemetet. A Kutya Párt azt kéri Brüsszeltől, hogy álljon ki velük, ha egyáltalán mer. 

A rendezvény szónokai már a menet indulásának kezdetén közölték a párt igen aktívnak bizonyuló passzivistáival„A liberálfasiszták ál-Békemenetet szerveztek! Mi vagyunk az igazi Békemenet!”

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke beszédében elmondta, hogy pártja követeli: ne csak Magyarország déli határán álljon kerítés a menekülthullámmal szemben. A párt vezetője szerint a nyugati határon is kerítésnek kéne állnia. A politikus úgy véli, még ennél is tovább kell menni. Itt az ideje, hogy tető is legyen az ország felett, mivel ez képes igazán megvédeni a magyarságot egy újabb menekülthullámtól. 

A „valódi és igaz” Békemeneten elhangzott a Kétfarkú Kutya Párt új hitvallása is. Egy, a keresztény hagyománytól teljesen eltérő, és merőben új megközelítésbe helyezték a szentháromságot: „Putyin az Atya, Orbán Viktor a fiú, Semjén Zsolt pedig a Szentlélek”.  Dada Suzi, a párt prominense megerősítette, hogy a kétfarkúak mindenben kiállnak a kormánypárt mellett és megfogalmazta a Fidesszel szimpatizálok fogadalmát is. 

„Ígérem, hogy nem fognak összezavarni a tények. Fogadom, hogy független médiát nem olvasok és nem hallgatok!”

- harsogták a kétfarkúak Békemenetének résztvevői.

A rendezvény egyértelműen legnagyobb hatású szónoka Csirke úr volt. Beszédében a következőképp fogalmazta meg pártja legfőbb üzenetét:

„Gyurcsány, Gyurcsány, Ferenc, Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferenc, Ferenc, Ferenc, Ferenc, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Ferenc, Ferenc, Gyurcsány Ferenc!”

A kétfarkúak úgy látják, mindenképp ki kell állniuk Orbán Viktor kormányfő mellett. A jövőre nézve azt ígérték, hogy Békemenetük eredményeképp „lesz még BL győztes a Felcsút, a karácsony pedig elmarad!”.  A Békemenetről távozó tömegtől a kétfarkúak vezetője, Kovács Gergely azt kérte, hogy aki még nem tette meg, feltétlenül töltse le a Pegasus nevű szoftvert, mert jelenleg túl kevesen használják. 

(Kiemelt kép: Dimény András/168.hu)