Benyújtotta a lemondását Maruzsa Zoltán helyettese

A felmondólevél már Orbán Viktor miniszterelnök előtt van. 

2023. június 27., 18:10

Szerző:

Benyújtotta lemondását Kisfaludy László András, a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára – értesült a Magyar Hang. A portál úgy tudja, hogy a dokumentum már Orbán Viktor miniszterelnök elé került, de a felmondás oka egyelőre ismeretlen.

A portál szerint a köznevelési államtitkár felmondása összefüggésbe hozható a státusztörvénnyel.

Annyi bizonyos, hogy a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény tervezet szabályozásról szóló egyeztetéseken Kisfaludy László is részt vett. 

(Kiemelt képünkön: Kisfaludy László András,a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára Fotó: Soós Lajos | Forrás:MTI/MTVA)

Tegnap 15:49

Az elhíresült lombkoronasétány ügyét már az Európai Ügyészség vizsgálja, annak ellenére, hogy Magyarország nem tagja a szervezetnek. Az Integritás Hatóság 324 bejelentésből 40 esetben indított vizsgálatot, és 10 ügyet zárt le. 

Idén nyáron folyamatosan dőlnek meg az előző napi fogyasztási csúcsok, és az időjárás-előrejelzés alapján minden esély megvan arra, hogy a korábbi, 2021-es történelmi csúcsot megdöntsük – nyilatkozott a MAVIR az Economxnak.  A rekkenő hőség elviselésében fokozott szerepet kap a légkondicionálás, ám annak intenzív használata jelentős terhelést ró a magyar villamosenergia-rendszerre.