Baleset miatt órákig szünetel a vasúti közlekedés Mélykút és Bácsalmás között

Szerencsére senki nem sérült meg.

2021. szeptember 25., 21:34

Szerző:

Baleset miatt órákig szünetel a vasúti közlekedés Mélykút és Bácsalmás között – írja az MTI a Mávinform közleménye szerint.

Azt írták, hogy a két település között egy személyautóval ütközött össze a Kecskemétről Bajára tartó InterRégió vonat. A balesetben senki nem sérült meg. Az átjáróban a fénysorompó jól működött, pirosat jelzett – közölték. Ezen a szakaszon a helyszínelés végéig - várhatóan éjszakáig - szünetel a közlekedés, ezért a vasúttársaság pótlóbuszt rendel a Mélykút és Baja között közlekedő néhány esti, késő esti vonat helyett.

 A baleset miatt a Baja-Kiskunhalas-Kiskunfélegyháza vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani – írta a Mávinform.

(Kiemelt képünk: Rendőrség illusztráció Fotó: Merész Márton)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.