Úgy fogy a budipapír az Államkincstárban, mintha nem lenne holnap

Túl sok vécépapír és papírtörlő fogy az államkincstár irodáiban, ezért egy levelet küldtek az ott dolgozóknak, hogy csínján bánjanak velük.

2022. július 30., 15:00

Szerző:

„Tisztelt Kollégák! Az elmúlt időszakban ismét egyre több jelzés érkezett a területi takarítók vezetőitól, hogy nagyon megnőtt a WC pappír és a papír kéztörlő fogyása. Van olya épületünk ahol az egy hónapra rendelt mennyiség közel fele egy hét alatt elfogyott” – áll egy iktatószámmal ellátott levélben, amit az államkincstárnál dolgozók részére küldtek meg.

Az esetről Hadházy Ákos tett közzé egy posztot Facebookon, ahol leszöhezi, hogy megbízható a forrás.

A levélben arra kérik a kollégákat, hogy a papír feltöltő anyagokat rendeltetésszerűen használják, valamint egyéb más célokra se vigyék el a papír kéztörlőket. Ahol pedig van kézszárító, ott azt használják.

A levél igazán érdekes része, hogy papírtörlőből egy főre 15 lap/nap jut, vécépapírból pedig 3,9 méter / nap.

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.