A pedagógusok tisztelejegyeket kaptak Mága Zoltán újévi koncertjére a Belügyminisztériumtól

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének posztjából az is kiderült, hogy tankerületenként csak 40 jegy igényelhető, ezért sietnie kell annak, aki szeretne részt venni Mága Zoltán hegedűművész újévi koncertjén.

2022. december 21., 08:13

Szerző:

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerda reggel egy Facebook posztban tette közzé Dr. Pintér Sándor belügyminiszer és Mága Zoltán meghívását a Príma Primissima díjas hegedűművész újévi koncertjére. A Belügyminisztérium irányítása alá tartozó köznevelésben dolgozók részére 2500 darab tiszteletjegyet biztosítanak. 

A tiszteletjegyekkel kapcsolatos tájékoztatás keretében leírták, hogy a koncert 2023. január 1-jén, 14:00 órától lesz. Egy pedagógus legfeljebb 2 jegyet igényelhet. A tankerület hozzátette: mivel csak 40 tiszteletjegyet igényelhetnek, az első 40 jelentkező juthat hozzá a felajánlott helyekhez.

A PDSZ a posztban azt írta: „A belügy és Rábel Krisztina ajándéka pedagógusoknak...”

(Kiemelt képünk: Mága Zoltán. Fotó: Pesti Hírlap Archív.)

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.