A nyár végét már az új luxusotthonában töltheti Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Több tucatnyian dolgoznak szorgos hangya módjára Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc álomotthonán. A Blikk szakértője szerint hárommilliárd forint lehet a „szerelmi fészek” ára. 

2021. május 15., 18:54

Szerző:

Ha ilyen ütemben munkálkodnak a szakemberek, a jegyesek akár hetek múlva birtokba vehetik a korábban a Blikk szakértője szerint hárommilliárd forintra becsült szerelmi fészküket. Amikor a lap először a XII. kerület egyik legelitebb részén, a Széchenyi-hegyen található háznál járt, úgy tűnt, még bőven van mit átalakítani az eredetileg négylakásos társasháznak épített ingatlanon, de az eltelt alig több mint két hétben láthatóan sok minden megvalósult a tervekből. Már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak, egyes helységekben már csillár is lóg a mennyezeten.

Azt gondolom, ezen a szinten igazából minden csak pénz kérdése. Ha a nagy szerkezeti átalakításokon már túl vannak, és már a finomhangolás zajlik, hamar véget érhet az építkezés – mondta a Blikknek egy építési vállalkozó, aki szerint feltehetően az augusztus 20-i tűzijátékot már a tetőteraszról csodálhatják meg az új lakók.

A turistalátványossággá vált luxusingatlant egyébként, amennyire csak lehet, próbálják védeni a kíváncsiskodó szemek elől, a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, hogy ne lehessen belátni a kertbe, a hatalmas kapubejáróban pedig egy ideiglenesen felszerelt kamera figyeli, ki próbál közelebb kerülni az ingatlanhoz.

Úgy tűnik, a nyár egy részét már ebben a csodás luxusotthonban töltheti Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc, akik számára a 2021-es év valóban különleges lesz. A tehetős vállalkozó nem panaszkodhat, a Forbes gazdasági magazin összeállítása szerint 479,4 milliárd forintnyi vagyonával a legtehetősebb idehaza, sőt a közelmúltban a 24.hu szerint ötmilliárd forint ellenében az Andrássy úti Kogart-házat is megszerezte. Május 30-án a tévés is visszatér a képernyőre a TV2 jótékonysági gálájának műsorvezetőjeként, nemsokára pedig elkészül a gyönyörű közös otthonuk, ahova akár már házasokként költözhetnek be.

A Blikk szerint ha május 28-a után újra engedélyezik a lakodalmak megtartását, ők sem várnak már sokáig, a lehető leggyorsabban összekötik az életüket, és a lagzi után, a romantikus hagyományoknak megfelelően, Mészáros Lőrinc ölbe kapva Várkonyi Andreát lépheti át az új otthon küszöbét. A lap úgy tudja, mindkettejüket felvillanyozza, hogy hamarosan egybekelnek, az üzletember teljesen megváltozott, amióta a tévés a párja.

Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett – súgta meg a lapnak egy informátor.

(Kiemelt képek: Várkonyi Andrea hivatalos oldala. Fotó: MTI | Bodnár Boglárka)