Médiaworks főszerkesztő: a kormánypárti média még nem támadta meg Márki-Zayt

Néző László szerint a Fidesz kommunikációs gépezete még nem is foglalkozott igazán az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével. 

2021. október 19., 13:27

Szerző:

A Mediaworks központi szerkesztőségének vezetője, Néző László a HírTV Sajtóklub című műsorában azt fejtegette, hogy egyelőre senkinek sem érdeke Márki-Zay Pétert leszedni a sakktábláról, írja a 444. A vidéki lapok politikai tartalmáért felelős szerkesztőségi vezető szerint, a  Fidesznek és Gyurcsányék egyelőre hagyják „hadd fussa ki magát” az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. 

„Azt azért ne felejtsük el, hogy igazából egyik oldal sem támadta még. A kormány vagy a Fidesz kommunikációja gyakorlatilag eddig nem foglalkozott Márki-Zayjal. Márpedig tudjuk azt, hogy milyen, ha elkezd egy normális, jól szervezett párt ellenségmenedzseléssel foglalkozni. Az azért tud hatni. Ott van Karácsony Gergely példája”- fogalmazott Néző László a műsorban. 

 

( Kiemelt Kép:Néző László a Mediaworks főszerkesztője a HírTV Sajtóklub című műsorában. Forrás: HírTV)

 

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.