A Covid-oltáshoz megadott e-mailre küldi a kormány a levelet, hogy töltse ki a konzultációt

A Covid-oltáshoz megadott e-mail címekre érkezik a levél a kormánytól, hogy töltse ki a nemzeti konzultációt! Mert Brüsszel. 

2023. december 17., 18:31

Szerző:

„Tisztelt Hölgyem/Uram! Már az interneten is ki lehet tölteni a szuverenitásunk védelméről szóló konzultációs kérdőívet. Olyan kérdésekről van szó, amelyek alapvetően befolyásolják hazánk gazdaságát és biztonságát” – így indítja a Kormányzati Tájékoztatási Központ a levelét a Covid-oltásokhoz évekkel ezelőtt megadott e-mail címre.– írja a Hvg.

A levél szerint „Brüsszelben úgy döntöttek, hogy elindítják a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával. Továbbra is azt akarják, hogy járuljunk hozzá a háború finanszírozásához. Ők nem kérdezték meg ezekről az embereket, de a magyar kormány megteszi. Kérjük, mondja el Ön is véleményét, erre most már az interneten is van lehetőség”.

(Kiemelt képünkön a Nemzeti Konzultáció. Fotó: 168)

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.