A 24 oldalas önkormányzati lapban, 52-szer szerepel a makói polgármester

Lázár János is feltűnik. 

2022. január 19., 09:28

Szerző:

A makói mcsipos.hu számolta meg a hétvégén újonnan megjelenő Makói Hírek c. önkormányzati, azaz adófizetők pénzéből fenntartott lapban hányszor szerepel a város polgármestere.  

Farkas Éva makói polgármester úgy tűnik igazán szeret szerepelni, hiszen a mintegy 24 oldalas újságban, 52 fotón is láthatjuk. 

Az ellenzéki képviselők közül Gáspár Sándor és Zeitler Ádám kétszer, Mucsi Tamás egyszer szerepel fotóval. A címlapon azonban Lázár János, fideszes országgyűlési képviselőt is láthatjuk. 

A Portál említést is tett a költségekről, miszerint a városnak: évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra; ebbe bele tartozik a Makói Hírek kiadása is. 

(Kiemelt kép: Farkas Éva Erzsébet (Fidesz-KDNP) Makó polgármestere beszédet mond a Duocor Ipari Bt. új gyártócsarnokának átadóünnepségén Makón 2019. szeptember 17-én. Fotó: Rosta Tibor / MTI)

 

Tegnap 20:28

Zivatarveszély miatt két megye több járására másodfokú riasztást adott ki kedd este az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban olyan heves zivatarok alakulhatnak ki, amelyeket károkozó szél, jelentős mennyiségű csapadék, illetve jégeső kísérhet.

A város közösségének bevonásával döntött a pécsi önkormányzat a város új szlogenjéről, amely a következő lesz: Pécs – Mediterrán szerelem – közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata kedden az MTI-vel.