A 24 oldalas önkormányzati lapban, 52-szer szerepel a makói polgármester

Lázár János is feltűnik. 

2022. január 19., 09:28

Szerző:

A makói mcsipos.hu számolta meg a hétvégén újonnan megjelenő Makói Hírek c. önkormányzati, azaz adófizetők pénzéből fenntartott lapban hányszor szerepel a város polgármestere.  

Farkas Éva makói polgármester úgy tűnik igazán szeret szerepelni, hiszen a mintegy 24 oldalas újságban, 52 fotón is láthatjuk. 

Az ellenzéki képviselők közül Gáspár Sándor és Zeitler Ádám kétszer, Mucsi Tamás egyszer szerepel fotóval. A címlapon azonban Lázár János, fideszes országgyűlési képviselőt is láthatjuk. 

A Portál említést is tett a költségekről, miszerint a városnak: évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra; ebbe bele tartozik a Makói Hírek kiadása is. 

(Kiemelt kép: Farkas Éva Erzsébet (Fidesz-KDNP) Makó polgármestere beszédet mond a Duocor Ipari Bt. új gyártócsarnokának átadóünnepségén Makón 2019. szeptember 17-én. Fotó: Rosta Tibor / MTI)

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.