Napi horoszkóp, 2023. március 9.: az Ikreknek kalandos napja lesz, a Skorpió fontos felfedezést tesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. március 8., 20:04

Szerző:

Még egy lépéssel közelebb az igazi tavasz felé: itt a friss napi horoszkóp, benne egy üzenet önnek erre a felhős-esős márciusi csütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a csütörtök azt szolgálja, hogy ön egy kicsit tovább erősödjön – elsősorban azon keresztül, hogy nagyobb önbizalommal tekint önmagára és a társadalomban elfoglalt helyére. Gondolja végig, mennyi mindent elért már az életben, és készítsen terveket arra, hogy mindezt hogyan folytathatja majd a jövőben!

Bika (04.20.–05.20.)

Különösen jó ez az időszak a meditációra, az elmélyülésre, de egyben a mások felé való nyitásra is. Legyen azonban óvatos, mindig legyen tisztában azzal, hogy kinek nyílik meg – legmélyebb érzéseit is megoszthatja, de csak olyan emberhez forduljon, akiben tudja, hogy megbízhat.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek izgalmas, kalandos napot csinálhat ma magának. Hogy hogyan? Vegyen részt a véletlen találkozásokban, tegye bele önmagát a legjelentéktelenebb beszélgetésekbe is! Meglátja, akár egy-egy rövid, jelentéktelennek tűnő csevejből is lehet meríteni!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma a belső béke érzése kopogtat az ön ajtaján – engedje be! Ma minden különösebb ok nélkül is jól tudja magát érezni, belső mosollyal tud tekinteni a világra. Emlékezzen ezekre a pillanatokra a jövőben is, töltekezzen el velük, mert könnyen lehet, hogy szüksége lesz a belső erőre a következő hetekben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma akkor sem lesz bűntudata, ha egy kis mókát csempész a munkanapba, még akkor sem, ha így valamivel tovább tart a feladatok elvégzése. Hallgasson az ösztöneire, de azért odáig ne menjen el, hogy felesleges összetűzést okoz egy kollégával vagy ügyféllel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Amit már régóta halasztgat, arra ma végre van ideje és energiája, úgyhogy végezzen el minél több mindent a függőben levő teendőkből! Az elvégzett feladatok után sokkal jobban fogja érezni magát, szóval ne szalassza el a mai napon érkező inspirációt és kreativitást!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Adjon önmagának engedélyt arra, hogy megnyíljon annak, aki mellett biztonságban érzi magát! A mai nap az ön számára egy vagy akár több mély beszélgetés révén hozhatja meg a gyógyulást.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Amennyiben a mai napon tud időt szentelni annak, hogy utánanéz egy olyan kérdésnek, ami régóta foglalkoztatja önt, akkor rengeteget tanulhat és fontos felfedezéseket tehet. Engedje át az irányítást a természetes kíváncsiságának!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ebbe a napba belefér egy kis a takarítás, rendezés, rendrakás, de egy kis vásárolgatás is. A legjobban teszi, ha összeköti a kettőt, és valami olyasmire ad ki ma, amivel a környezetét, lakását szebbé, élhetőbbé, hatékonyabbá tudja tenni.

Bak (12.22.–01.19.)

Ma előfordulhat, hogy szükség lesz arra, hogy meghúzzon egy fontos határvonalat: eddig és ne tovább! Bár általában jól tud csapatban működni, most engedje meg magának, hogy felhívja a figyelmet önmagára, az ön érdekeire. Nem kell állandóan az ön érdekeit alárendelni minden másnak.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma a szokásosnál érzékenyebb lesz az önhöz érkező hírekre. Ez egy bizarr lelkiállapotot okozhat egy idő után, úgyhogy vigyázzon, ne olvasgassa túl sokáig a világ elkeserítő híreit, és ne mérje önmagát a közösségi médiában látott álságos képekhez!

Halak (02.19.–03.20.)

Régóta fontolgatja, hogy ne mondjon-e el valamit: ma egy kedvező alkalom nyílik majd arra, hogy kiöntse a szívét. Egyre vigyázzon: úgy mondja el, hogy az őszinteséget ne keverje össze az indulatossággal!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dragana Gordic)

Horoszkóp