Napi horoszkóp, 2023. január 4.: a Kos munkahelyén feszültség van, a Ráknak egy barátja fog füllenteni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. január 3., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp! A szerdai napon sem fognak unatkozni a csillagjegyek. 

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyén nincs minden rendben és ez a feszültség mindenkin látszódni fog, így mondani sem kell, hogy a hangulat nem lesz túl rózsás. Talán it az ideje, hogy a bájával és a vicceivel egy kicsit feldobja a többi kollégája kedvét is. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy váratlan üzenetet kap egy régi ismerősétől, ami az egész napját fel fogja dobni! Egy olyan lehetőség kerül az útjába, amire már régóta vágyott, de sosem mert egyedül belevágni, ám így, hogy lesz segítsége, ön is fel fog bátorodni. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hirtelen azt sem tudja, hogy melyik fontos teendőjét intézze el előbb! Nos, a legjobb lesz, ha egy pillanatra megnyugszik, mert a kapkodás nem fog segíteni abban, hogy a problémái megoldódjanak, muszáj lesz kicsit higgadtabban állnia a dolgokhoz. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy barátja egy olyan történetet fog elmesélni önnek, aminek a felét sem fogja elhinni. Ha úgy gondolja, hogy ez a jó ismerős sokat füllent, talán ideje lenne elgondolkodni, hogy biztosan ő a legjobb társaság-e, vagy esetleg itt az ideje szembesíteni a tetteivel. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy ismerőse fontos kérdésben kéri ki a véleményét, mert úgy érzi, hogy ön szakmailag is hozzátud szólni a témához. Fontos, hogy ebben az esetben ne hallgasson az érzelmeire, hanem valóban azt mondja, amit gondol, mert a másik személynek őszinteségre lesz szüksége.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem biztos, hogy a legjobb személyekben bízik meg a munkahelyén! Lehet, hogy a barátainak tűnnek, de valójában a szándékaik inkább bántóak ön felé. Gondolja át, hogy kik azok a személyek, akikben tényleg 100 százalékosan megbízhat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Álmodozó kedvében lesz, de szerencsére ez egyáltalán nem fogja abban befolyásolni, hogy időre elvégezze a feladatait, sőt inkább motiváló hatással. A remek ötleteit ossza meg a feletteseivel is, mert könnyen lehet, hogy az ön látásmódjára van most a legnagyobb szükségük.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Két fontos lehetőség között vacillál, de nem tudja eldönteni, hogy mi lenne a jobb döntés. Ez tipikusan az az eset, amikor a szívére kell hallgatnia, mert bármit is választ, a döntés hosszútávra fog szólni. Gondolkodjon el, mert a válasz ott van önben! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma egy olyan témában látja be, hogy nem volt igaza, amivel kapcsolatban nagyon sokáig kitartott a véleménye mellette. Talán itt az ideje, hogy a barátaival leüljön beszélgetni és megvitassák a történteket, mindannyiuknak könnyebb lesz utána.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napon rengeteg türelemre lesz szüksége, mert egy kollégája az idegein fog táncolni. Ne hagyja, hogy kihasználják és csúnyán beszéljenek önnel, álljon a sarkára és tegyen róla, hogy megadják a tiszteletet önnek. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A párja ma egy igazán különleges ajándékkal lepi meg. Nem biztos, hogy egy tárgyról lesz szó, inkább egy közös élmény, amire régóta vágyott és még közelebb hozhatja önöket egymáshoz. Romantikából nem lesz hiány biztosan! 

Halak (02.19.–03.20.)

A munkahelyén ma 120 százalékot kell beleadnia, ha azt szeretné, hogy ön legyen az, akire a felettesek felfigyelnek és egy igazán különleges feladattal bízzák meg. A kemény munka meghozza majd a gyümölcsét, sőt talán hamarosan az előléptetés is szóba kerül.

(Kiemelt kép: Shutterstock)