Napi horoszkóp, 2022. október 18.: az Ikreket egy távoli hely hívja, a Bak különleges korszakot él meg

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. október 17., 20:02

Szerző:

Alább olvashatja el az aktuális napi horoszkópját erre a keddre. Ha érdeklődik a téma iránt, ne csak a napi előrejelzéseket olvassa nálunk, a 168.hu-n rendszeresen jelentkezünk egyéb asztrológiai összeállításokkal is a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai napon megéri annak az erejét, hogy milyen érzés tartozni valakihez vagy valakikhez, egy közösséghez. De ha kicsit mélyebbre ás, most abba is belepillanthat, mennyire van szüksége erre az erőre – és mennyire képes megállni a saját lábán.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy félelmével szembesíti önt a valóság a mai napon, de az ön döntése, hogy valóban a szeme közé néz-e ennek a félelemnek, vagy elfordítja a tekintetét. Vegye ezt az üzenetet bátorításnak: most olyan állapotban van, ami rengeteg mindenre képessé teszi!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy távoli hely hívó hangja, éneke, sőt, zenéje jut el önhöz. Vajon tényleg indulnia kéne? Vagy jó helyen van ott, ahol van? A válasz önben van: hallgassa nyílt szívvel ezt a zenét, akár énekeljen vele, táncoljon is rá, és meg fogja érteni, igazából honnan jön és mire hívja önt.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy kereszteződéshez ért. Álljon meg itt egy pillanatra, és figyelje, hogy ki merre megy, ki melyik utat választja! A mai napon fontos választ kaphat arra, hogy az ön útja merre vezet tovább, hogy ön azok közé tartozik-e, akik az egyik úton indulnak el, vagy inkább azok közé, akik a másikon.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán csillagjegyben születetteknek a mai napon a tízes lesz a szerencseszámuk. Fontos eseményre vagy személyre figyelmezteti ez a szám, de minden bizonnyal érdemes egy kicsit elvonulnia, egyedül lennie, befelé figyelnie, hogy megértse, pontosan miért jelentős ez az esemény vagy személy.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nincsenek éles váltások és látványos határok a dolgok között mostanában. Végre kezd hozzászokni ehhez az állapothoz: a dolgok egymásba folynak, keverednek és így alkotnak egy egészet. Néha nehezebb így eligazodni, de ennek is megvan a maga szépsége!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy újdonság kelti fel az érdeklődését, az is lehet, hogy olyan intenzíven, hogy szinte minden egyéb megszűnik létezni ön körül egy pillanatra. Kövesse az érdeklődését, derítse fel bátran, hogy ez a valami miért vonzza önt ennyire!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Be kell látnia, túl sok tányért pörget egyszerre. A mai nap jó alkalmat kínál arra, hogy alapos körültekintés után egy felelős döntést hozzon arról, hogy melyik pálcát engedje el, melyik tányért hagyja a földre esni és összetörni – így biztosabb, hogy elegendő figyelme és energiája marad a többire. Gondolja át, mert ha egyet nem áldoz be, lehet, hogy valamennyi leesik egyszerre.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Meglepődve tapasztalja, mennyire másmilyennek érzékel most valamit az eddigiekhez képest. Vajon mi változott? És ami még fontosabb: mit tanul abból, hogy most ennyire más megvilágításban láthatja ezt a dolgot?

Bak (12.22.–01.19.)

Ezekben a napokban egy külön kis korszakot él meg, ez a periódus kiemelkedik majd ebből az őszből, mint egy önálló külön szakasza az ön életének. Hamarabb vége lesz ennek az időszaknak, mint gondolná, úgyhogy figyeljen oda, ne vesztegesse az idejét, élje át valamennyi pillanatot!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem biztos egy önhöz közel álló személyben, illetve az illetőnek önnel való viszonyában. Vajon pontosan mit jelentenek az illető legutóbbi gesztusai? Nagyon közel áll már ahhoz, hogy megkapja a választ, úgyhogy ne erőltesse vagy siettesse a dolgokat, hanem hagyja, hogy a dolgok a természetes medrükben folyjanak tovább az illetővel.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy álom, egy mosoly, egy fénysugár határozza meg ezt a napot. Hagyja, hogy ez az álom vigye önt előre, vegye észre ezt a mosolyt, hagyja, hogy a szívét megtöltse a vágy! Valamiért ezt a napot választotta ki az univerzum, hogy egy kis bepillantást engedjen önnek, amennyiben fogékony rá: egyszerre láthatja a pillanatot és az örökkévalóság teljességét.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Konstantin Polkhovski)

Horoszkóp