Napi horoszkóp, 2022. július 27.: a Kos visszatalál igazi önmagához, a Szűz jelentős teher alól szabadul fel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. július 26., 18:21

Szerző:

A hét közepéhez érkeztünk, olvassa el a friss, szerdai napi horoszkópját! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el az önnek szóló üzenetet! Ne feledje továbbá, hogy a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

A sok stressz és az elmúlt napok-hetek rendkívüli eseményei miatt rengeteg dolog a feje tetejére állt az ön életében. Ez a szerda arra hívja meg önt, hogy egy kicsi időt töltsön el befelé fordulva. Legyen kedves önmagához, tegyen az egészsége érdekében, nyissa ki újra a személyiségét egy kis mozgással, jógával vagy tánccal, és meglátja, lehullanak a sallangok, és holnapra újra igazi önmaga lehet!

Bika (04.20.–05.20.)

Meg kell tanulnia okosabban beosztania az erejét – erre mutat önnek egy jó lehetőséget ez a szerda. Mindennek megvan a maga ideje, és ha sikerül a dolgokat a hozzájuk tartozó mederben tartani, rögtön egy sor dolog egyszerűbbé válik. Már egy kis változtatással is hatalmas eredményt érhet el!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy fontos dolog tisztázódik végre a mai napon, amit nem értett eddig, vagy lehet, hogy tudatában sem volt annak, hogy igazából nincs is tisztában a tényekkel. Egy jó figyelmeztetés ez: rengeteg minden múlik a bizalmon és az őszinte kommunikáción.

Rák (06.22.–07.22.)

Ahogy sokasodnak ön előtt az akadályok, észreveszi, hogy közben egyre több energiája is van, hogy az önt hátráltató dolgokat leküzdje. Nem próbálja meg önt az élet most sem erején felül, ne csüggedjen, meneteljen tovább előre, meglátja, ön kerül majd ki az egészből győztesen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egyre közelebb kerül valamihez, amire már régóta vágyik. Most már csak az ezekhez az utolsó lépésekhez szükséges türelmet és erőt találja meg önmagában, mert ha nem figyel, a cél előtt még ki tud siklani ez a vonat! Aggodalomra nincs azonban ok, egyszerűen csak figyeljen oda és nem lesz probléma!

Szűz (08.23.–09.22.)

Gondolt már arra, hogy mennyivel nehezebbnek találná ezt a mostani időszakot, ha történetesen nem nyár lenne? A nehézségeket most valahogy könnyebben viselte, és jó hírünk van: a legsúlyosabbikat hamarosan leteheti, jelentős teher alól szabadulva így fel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Amit ma megtehet, azt ne halassza holnapra, mert ezen a szerdán önt segítik, ön mellett állnak a csillagok. Amibe ma belefog, azt gyorsan és sikeresen fogja tudni elvégezni, szóval vegyen egy nagy levegőt és lásson neki! Hajrá!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Akár észrevette eddig, akár nem, érdeklődik ön iránt valaki a környezetéből. Az illető ezen a szerdán beszél is önnel, de pontos céljait nem fedi fel egyelőre. Gyanakvásra mindenesetre nincsen ok, sőt, ebből még egy igazán kellemes meglepetés is lehet, az illető ugyanis nem negatív szándékkal közeledik!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasok ma választani kényszerülnek: ön két (vagy több) olyan dolgot szeretne, amik egyszerre sajnos nem kivitelezhetőek. A mai nap egy jó alkalom arra, hogy végre eldöntse, hogy ezt akarja-e, vagy inkább amazt, mert nincs túl sok értelme még tovább várnia arra, hogy hátha a kettő megvalósulhat egyszerre.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakoknak egy pihentető nap lesz ez a szerda, ami azt szolgálja, hogy megújuljanak az önben levő energiák. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezen a napon semmilyen munkája vagy kötelezettsége nem lesz, de azt igen, hogy valahogy még a meló, a házimunka is kikapcsolódás tud lenni az ön számára a mai napon.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon ellentétes érzelmek hullámai csapnak össze önben, és jobb ha tudja, hogy nem minden kívülálló számára lesz egyértelmű, hogy ön mit miért csinál. Természetesen senkinek sem tartozik magyarázattal, de azért az önhöz igen közelállóknak jobb, ha elmondja, mi zajlik éppen önben.

Halak (02.19.–03.20.)

Azon kapja magát, hogy önmagában ítéletet mondott valaki felett – és csak abból veszi észre, hogy ezt automatikusan megtette, hogy szembesül azzal, hogy az ítélete nem volt éppen valami pontos. Próbálja meg egyszer és mindenkorra kikapcsolni ezt a reflexet, tartsa nyitva a szívét és az elméjét!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiket hatalmas szerencse ér még júliusban a horoszkóp szerint

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára különösen kedvező lesz július utolsó hete

3 csillagjegy, akiknek nagy meglepetést ígér a horoszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp