Napi horoszkóp, 2022. augusztus 4.: a Ráknak komoly döntést kell meghoznia, a Mérleg pozitívan csalódik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 3., 20:00

Szerző:

Nézze meg a napi horoszkópját most is!  Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a csütörtökre az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy barátjával közösen valósítanak meg valamit, amire már régóta vágytak, de nem fog minden zökkenőmentesen zajlani és több dologban is összevesznek. Próbáljanak meg mindketten kicsit lecsillapodni és a közös célra koncentrálni, ne pedig arra, hogyan kerekedhetnének felül a másikon. Ne egymás ellen harcoljanak, hanem együtt! 

Bika (04.20.–05.20.)

Változásra van szüksége, de nem tudja pontosan megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Ha egyelőre nincs ötlete kezdjen kis lépésekkel: rendezze át a lakását, vagy szelektálja ki a ruhásszekrényét. Bármi ilyesmi segíthet abban, hogy egy kicsit jobban érezze magát!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A barátaival, akik a kollégái is remek hangulatban tölthetik el a napot, de a főnökük nem biztos, hogy örülni fog annak, hogy mindez a munka rovására megy. Próbáljanak meg a munkahelyen kívül jól elszórakozni, az irodában pedig a vicceket hagyják meg azután, ha befejezték a munkát!

Rák (06.22.–07.22.)

Komoly döntést kell meghoznia, de egyedül csak nyüglődik. Kérjen tanácsot valakitől, akiben megbízik és biztos benne, hogy a legjobbat akarja önnek. A megoldást nem mondhatja meg, de segíthet útmutatást adni, ami által talán ön könnyebben fog tudni választani.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A munkahelyén egy vita miatt megfagy a hangulat. Két kollégája csúnyán összekaphat és természetesen mindketten azt szeretnék, hogy az ő pártjukat fogja. Jobb, ha ebből a vitából kimarad és nem ad tanácsot senkinek sem, mert még a végén ön jön ki rosszul az egész szituációból.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyon régen kapott olyan feladatot, amit élvezett. Ma viszont olyan munkát bíznak önre, ami egyrészt óriási kihívás, másrészt tele van izgalmakkal. Ne legyen kishitű, menni fog! A felettesei is értékelni fogják, hogy milyen remekül abszolvál bármilyen feladatot!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy fontos projekt miatt olyan emberrel kell együtt dolgoznia, akit egyáltalán nem kedvel. A közös munka során azonban kellemesen csalódhat, sőt kiderülhet, sokkal több a közös önökben, mint azt eddig hitte. Még a végén egy barátság is kialakulhat ebből az egészből?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma valahogy mindenki önt találja meg a gondjával, bajával. Ez bármikor máskor felvillanyozza, imád segíteni a szeretteinek, de ma valahogy besokkall tőle. Joga van nemet mondani, mert néha önnek is szüksége van arra, hogy ne foglalkozzon semmivel, csak saját magával.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma különösen megterhelő lesz a számára, hogy a magánéletében és a munkahelyén is egyformán helyt kell állnia. Egymás után jönnek a problémák vég nélkül, és azt sem tudja, hova kapjon. Fárasztó nap jön, de ne csüggedjen, hamarosan minden rendben lesz!

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg új és vonzó lehetőség adódik az életében, és bármikor máskor élne is ezekkel, de most mégis vacilál. Nem lehet ez véletlen, hallgasson a megérzéseire! A belső hangja tudni fogja, hogyan kell cselekednie, ne hagyja, hogy mások befolyásolják. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Eddig nem volt hajlandó beismerni, még magának sem, de változtatnia kell a hozzáállásán a munkában, ha szeretne előre haladni, esetleg feljebb lépni a ranglétrán. Hamarosan a környezete is észreveszi, hogy tud ön, ha szeretne. Adjon bele 100 százalékot!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma a szokásosnál is könnyebben kalandozhatnak el a gondolatai, bárki és bármi képes kizökkenteni önt egy pillanat alatt. A leghatékonyabb az lenne, hogy ha otthonról dolgozhatna, vagy kivenne egy szabadnapot és kipihenné a fáradalmait. 

Még több horoszkóp

Karrier horoszkóp: 3 csillagjegy, akikre hamarosan szakmai sikerek várnak

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

Szerelmi horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek boldog párkapcsolata lesz augusztusban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp