Hétvégi horoszkóp, 2024. augusztus 3-4.: A Kosnak szerveznie kell, a Vízöntő életébe új szerelem jöhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre augusztus első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 2., 20:00

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy mire számíthat az elkövetkezendő napokban? Olvassa el a hétvégi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Készen áll megszervezni az év legjobb buliját is a hétvégére. A barátai örülni fognak annak, hogy átveszi a szervező szerepét, de közben kérje ki mások véleményét is, mert különben nagyon hamar konfliktushelyzetben találhatja magát valakivel.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezt a néhány napot szánja arra, hogy a családjával tölti az időt, hiszen muszáj egy kicsit feltöltődnie. Ha azonban inkább magányra vágyik, azt se féljen megmondani, mások is meg fogják érteni, hogy egy kicsit túlterhelt lett az elmúlt időszakban. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem biztos, hogy a lehető legjobban fogalmaz egy bizonyos vita során, ami még több feszültséget kelthet egy közeli hozzátartozójával. A legjobb, ha miharamabb tiszta vizet önt a pohárba, mert az egész ügy nem ér annyit, hogy harag legyen.

Rák (06.22.–07.22.)

Fontos lesz ez a hétvége abból a szempontból, hogy most jóval közelebb kerülhet a természethez. Élvezze ki ezt a néhány nap pihenőt, és nyugodtan mondjon nemet az olyan feladatokra és tevékenységekre, amelyeket egyszerűen most nincs kedve megcsinálnia.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A napokban fontos cél, hogy saját magára fókuszáljon, és adja meg a szervezetének a szükséges pihenést. Nehéz és kimerítő időszakon van túl, de sosem fog igazán fellélegezni,ha mindig azon aggódik, hogy éppen kit hagy cserben, ha egy kicsit saját magára figyel.

Szűz (08.23.–09.22.)

Lehet, hogy most hétvégén több tervet is le kell mondania, de ne érezzen bűntudatot, ha teljesen kimerült. Az egyedüllét lehetőséget ad arra is, hogy egy kicsit jobban megismerje önmagát, és bátrabban merjen nyitni az új lehetőségek felé.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A hétvégén többször azt érezheti, hogy mások akarata jobban érvényesül, mint a sajátja. Ne féljen a sarkára állni, és megmondani, ha valamit nem szeretne. Higgye el, hogy a határhúzással csak jól járhat, hiszen a jövőben már mások is tekintettel lesznek az ön igényeire.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fontos célja elérni, hogy a stabilitás meglegyen az élete minden területén. A napokban lehetőséget kap arra, hogy a magánéletében mindent elrendezzen, és lezárjon olyan dolgokat, amelyek már nem szolgálják önt többé.Ez nagy változás lesz. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A szerelmi élete kerül a központba. Ne féljen kimutatni az érzéseit annak a különleges illetőnek az életében, ugyanis a kapcsoaltuk most hatalmas fordulatot vehet pozitív irányban. Az biztos, hogy nem fog unatkozni a hétvégén. Élvezze ki! 

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a néhány nap tökéletes lesz arra, hogy a barátaival több időt töltsön, és bepótoljanak mindent, ami az elmúlt hónapokban elmaradt. Egy fontos beszélgetésre is sor kerülhet, ami által közelebb kerülhet ahhoz, hogy mit is szeretne elérni az életében.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy új szerelem kerülhet az életébe a hétvégén, ám a kezdet nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz. Fontos, hogy odafigyeljen saját magára és a hangulára is. Maradjon nyitott, ugyanis sokat tanulhat másoktól ebben a pár napban, ami hozzásegítheti önt a változáshoz.

Halak (02.19.–03.20.)

A napjai a gondoskodásról fognak szólni, egy barátjának vagy rokonának nagy segítségre lehet szüksége. Közben azonban saját magára is gondoljon, és arra, hogy legyen ideje a természetben lenni, ugyanis így tud majd igazán feltöltődni az új hétre.

(Kiemelt kép: Shutterstock)