Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 03-04.: a Bikának beszélnie kell a párjával, a Mérleg az anyagiak miatt aggódik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szeptember első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 2., 20:00

Szerző:

Szeptember első hétvégéjére is ígér izgalmas dolgokat a hétvégi horoszkóp! Keresse ki a csillagjegyét és tudja meg, hogy önnek mit üzen az asztrológia. 

Kos (03.21.–04.19.)

Üzenni próbálnak az álmai önnek! Fontos jelentésük lesz, ezért a legjobb az lesz, ha mindennap papírra veti, hogy mit is látott pontosan. Talán az álmai üzennek valaki miatt, aki az életébe került, de nem biztos, hogy a szándékai jók. Vigyázzon a jelekre...

Bika (04.20.–05.20.)

A partnere és ön is rengeteget dolgoztak az elmúlt időszakban és ez a kapcsolatuknak egyáltalán nem tett jót. Ne aggódjanak, mert annyira nem szörnyű a helyzet, mint ahogy gondolták, de a hétvége alkalmas lehet arra, hogy átbeszéljék és megoldják a problémákat. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kreatív napok elé néz és végre lesz is ideje, hogy a hobbijainak éljen. Érdemes lenne elgondolkodnia, hogyha ennyire ügyes a művészetek terén akkor talán pénzkereseti lehetőség is lehetne a jövőben. Ne féljen megmutatni a világnak, hogy mit tud! Tényleg tehetséges.

Rák (06.22.–07.22.)

A munkája miatt aggódik, pedig a hétvégén csak annyi dolga lenne, hogy elengedi magát. A barátai valami olyannal készülnek, ami tényleg fel fogja dobni a hangulatát és közelebb is kerülnek egymáshoz. Sőt, az is lehet, hogy egy bizonyos személy felkelti az érdeklődését. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy fontos személy fog megjelenni az életében. A múltban nagyon közel álltak egymáshoz, de ez az évek alatt megváltozott. Most azonban megint lesz valami, amit egymástól kell megtanulniuk. Furcsa lesz újra találkozni, de ne feledje, hogy okkal történik.

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érzi, hogy muszáj a hétvégén is dolgoznia, hogy minden fontos projektet időben befejezzen. Nos, a legjobb lenne, ha arra is gondolna, hogy pihenésre is szüksége van az embernek, ezért inkább ossza be úgy az idejét, hogy saját magára is legyen ideje.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az anyagiak miatt aggódik, ezért nem szeretne túl sokat költeni a hétvégén. Ha jobban belegondol a legjobb programok nem is kerülnek sok pénzbe. Kiránduljanak, piknikezzenek vagy filmezzenek a barátaival. Higgye el jobban fogja élvezni, mint egy puccos estét egy drága étteremben!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Csúnya összetűzésbe keveredhet egy közeli rokonával. Talán a hétvége nem a legalkalmasabb arra, hogy a családi ügyeket elrendezzék. Higgadjon le egy kicsit és fussanak neki újra, ha már mindketten tisztában látják a dolgokat és nem ugranak egymás torkának.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rendbe kell tennie a gondolatait, mert a szerelmi élete nagyon bonyolult az elmúlt napokban. Bármennyire is vonzóak a meghívások, csak akkor menjen társaságba, ha emellett marad egy kis ideje önmagára is valamikor, amikor elmélyülhet és átgondolhatja az érzéseit. 

Bak (12.22.–01.19.)

Terveik vannak a barátaival vagy a párjával, de meghiúsulnak. Ennek egyáltalán nem fog örülni és csalódott lesz, de ez még nem azt jelenti, hogy az egész hétvégéje rossz lesz. Próbáljon meg kitalálni B-tervet, mert a lényeg, hogy végre azokkal lehet, akiket szeret. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Tombol ön körül a romantika a hétvégén és a flörtölésből sem lesz hiány. Vigyázzon azonban, mert ha nem figyel akkor két szék közül könnyen a pad alá eshet. Idővel meg kell hoznia a döntést, hogy ki az, aki mellett megállapodna. Ha pedig nem áll készen komoly kapcsolatra, legyen őszinte. 

Halak (02.19.–03.20.)

A hétvégéje arról fog szólni, hogy mások problémáit oldja meg. Egy közeli barátjának fontos ügyben lesz szüksége segítségre, ön pedig kérdés nélkül ott lesz és támogatni fogja. Vigyázzon azonban, hogy ne használja ki mindenki a jóindulatúságát. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre hatalmas boldogság vár a hétvégén

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akire szeptemberben rámosolyog a szerencse

Havi horoszkóp, 2022. szeptember: a Mérleg szerelmes lesz, a Nyilas álmai valóra válnak

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp