3 csillagjegy, akikre hamarosan igazán irigykedhet majd valaki a horoszkóp szerint

A horoszkóp 3 csillagjegy számára olyan pozitív fordulatot jelez előre, ami sok mindenkinek feltűnik majd.

2023. június 6., 12:04

Szerző:

A következő 3 csillagjegy számára pozitív fordulatot jósol a horoszkóp, azzal méghozzá, hogy előfordulhat, hogy ez a bizonyos pozitív fordulat másokból irigységet vált majd ki.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ön talán nem is tud róla, de az élete annyira rendezettnek, boldognak, problémamentesnek tűnhet kívülálló számára (akár a valós életben, akár a közösségi médián keresztül), hogy van, aki irigykedve szemléli önt a távolból. Nemrégiben volt egy megnyilvánulása, ami erre rátett egy lapáttal. A dologból szerencsére nem lesz konfliktus, de jó alkalom arra, hogy újra átgondolja, hol a határ aközött, hogy az ember próbálja a legjobb oldalát mutatni és aközött, hogy hamis képet alakít ki önmagáról.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Jó hír, hogy a Skorpió számára a most következő időszak anyagilag igen pozitívnak ígérkezik – lehet azonban, hogy más, aki kevésbé járt jól az utóbbi időben, irigységgel nézi majd ezt. Ne az irigykedőkre hallgasson azonban, hanem saját belső erkölcsi érzékére: ha úgy érzi, ossza meg a feleslegét mással vagy szánjon egy alkalmas összeget jótékony célra!

Bak (12.22.–01.19.)

Jó ideje dolgozik már valamiért, és az erőfeszítéseinek végre meglesz most a gyümölcse! A sikerre, mint mindig, sokan sokféleképpen fognak reagálni, és úgy tűnik, lehet, hogy lesz olyan is, aki belül talán irigykedni fog önre. Persze nyilván ő maga is szégyelli majd, hogy így érez, hiszen ön semmi másnak nem köszönheti ezt a sikert, csak saját tehetségének és munkájának.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)