3 csillagjegy, akikre fontos találkozás vár még a héten a horoszkóp szerint

Az alábbi 3 csillagjegy szülötteinek azt ígéri a horoszkóp, hogy egy nagy találkozás a hetük meghatározó eseménye lesz.

2022. szeptember 20., 13:08

Szerző:

A horoszkóp egy fontos találkozást jelez előre még erre a hétre a következő 3 csillagjegy szülöttei számára. Alább találja, melyik csillagjegyekről van szó, és akár szerepel az öné a 3 között, akár nem, várjuk önt vissza minden a 168.hu-n, ahol a friss hírek mellett minden nap friss asztrológiai előrejelzést talál a Horoszkóp rovatban!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan emberrel lesz lehetősége megismerkedni a héten, aki hosszú időre, akár végelegesen az ön életének részévé válhat. A horoszkóp nem jelzi előre, hogy a találkozás biztosan létre jön-e, csak azt, hogy az illető az ön közelébe kerül. Hogy a találkozásból lesz-e valami, az önön múlik – járjon nyitott szemmel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy fontos és igen kellemes találkozás vár önre a héten, de relatíve kevés idő fog az önök rendelkezésére állni. Használja ki tehát, hogy legalább ennyit együtt tölthet az illetővel, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy tényleg számítson minden perc, minden óra!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan személlyel fog újra találkozni, akivel már jó ideje nem látták egymást. Az alkalom remek lehetőséget biztosít arra, hogy felmérje, mennyi minden történt mindkettőjükkel az eltelt időben, merre ment tovább az ön élete, és merre az övé.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Bokan)

Horoszkóp