3 csillagjegy, akiknek nem várt fordulatokat hoz a hétvége

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek fordulatokkal teli hétvégéjük lesz.

2022. augusztus 26., 13:32

Szerző:

3 csillagjegy számára fordulatokkal teli hétvége következik. Mondhatjuk azt is, hogy sorsfordító események jöhetnek, ami ez egész életükre hatással lesz. Íme a legújabb horoszkóp.

Bika (04.20 - 05.20)

A Bika számára egy váratlan találkozás jön a hétvégén. Ez a találkozás felkavarja rendesen az érzelmeit és bizony jól át kell majd gondolnia, hogy mit szeretne. Az még a jövő zenéje, hogy ez a találkozás pozitív vagy negatív hatással lesz-e önre hosszútávon. 

Rák (06.22 - 07.22)

Egy olyan hírt fog kapni a hétvégén, ami a karrierjére és a magánéletére is nagy hatással lesz. Fontos, hogy ne ijedjen meg az ismeretlentől, mert a végén olyan lehetőséget szalaszt el, amit egész életében bánni fog. Legyen nyitott és merje megmutatni magát a világnak! 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Úgy érzi, hogy nincs jó passzban, de egy régi barátjával való találkozás az egész hétvégéjét feldobja. Nem csak remek időt fognak együtt tölteni, de egy olyan ötletet fog kapni, amit hasznosítani tud a jövőben. A jó hír, hogy a barátja a megvalósításban is segíteni fog! Talán egy közös bizniszről lesz szó?

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 26.: az Oroszlánt mindenki betalálja, a Nyilas nehézségekbe ütközik

3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogat a hétvége a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, aki életébe hamarosan betoppan az új szerelem

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp