Napi horoszkóp, 2022. augusztus 26.: az Oroszlánt mindenki betalálja, a Nyilas nehézségekbe ütközik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a horoszkópjuk szerint. 

2022. augusztus 25., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Keresse ki a csillagjegyét és nézze meg, hogy ezúttal, mit üzen önnek az asztrológia. 

Kos (03.21 - 04.19)

A párjának és önnek is rosszabb napja lehet, ez pedig több konfliktust szül kettejük között. A legjobb, ha megvárják, amíg mindketten lenyugszanak, mert rá fognak jönni, hogy a dolgok, amiken vitatkoznak teljesen jelentéktelenek. Inkább támogassák egymást! 

Bika (04.20 - 05.20)

Vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy álmai munkáját szalassza el. Járjon nyitott szemmel, mert egy olyan lehetőség jön most, amire tényleg azt mondjuk, hogy ilyen egyszer adódik az életben. Végre eljön az idő és azt csinálhatja, amit tényleg, teljes szívéből szeret.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egy olyan élményben lesz ma részük, ami miatt sokkal közelebb kerülnek egymáshoz a párjával. Eddig sem volt kérdés, hogy szeretik egymást, de a mostani ügy csak még inkább elmélyíti a kapcsolatukat és az egymás iránt érzett szeretetüket. Mindig maradjanak ilyen támogatóak egymás felé!  

Rák (06.22 - 07.22)

Bocsánatot szeretne kérni egy barátjától, de nem tudja, hogy kezdjen bele. Nos, a válasz egyszerű, álljon elé és mondja el, amit a szíve mélyén érez. Elképzelhető, hogy menthető még a kapcsolat, de ehhez az kell, hogy odategye magát és tényleg bevallja, ha valamit elrontott. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma mindenki önt találja be a problémáival, pedig önnek is kijut bőven belőle. A lehető legnagyobb nyugodtság mellett mondjon nemet, főleg azoknak, akiket cseppet sem érdekel, hogy önnek is rengeteg dolga és ügye van a napra. Ne érezze rosszul magát, mert saját maga az első! 

Szűz (08.23 - 09.22)

Egy olyan személlyel kell találkoznia a hétvégén, akihez semmi kedve nincs, mert sosem jöttek ki jól igazán. Ha egy kicsit segít a helyzeten, valami pozitív is lesz abban, hogy a hétvégéjét olyasvalakivel kell töltenie, akit egyáltalán nem szívlel. Majd meglátja! 

Mérleg (09.23 - 10.22)

A pénteki napja fenekestül felfordul. Mondhatni, hogy több minden fog történni ebben az egy napban, mint egész héten. Szerencsére az akadályokat és a változásokat remekül fogja kezelni, így igazából aggodalomra semmi ok. Persze érhető, hogy a hétvégét már nagyon várja!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Imád a kollégáival kávézni, ebédelni, beszélgetni, de ma kénytelen lesz mindezt kihagyni, ha nem szeretne estig túlórázni. Rengeteg a munkája, próbáljon meg nem elúszni, valamint a felettesük sem fogja értékelni, ha egész nap csak pletykálkodnak. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Több nehéz feladatot kap ma a munkahelyén, amikhez semmi kedve pénteken. Nos, lehet jobb lenne most túlesni rajta, mert ha megcsinál mindent, a jövő hét valószínűleg sokkal nyugisabb lesz és talán még hamarabb is végezhet a megszokottnál. Gondolja át! 

Bak (12.22 - 01.19)

Hallgasson a megérzéseire, ha úgy érzi, hogy egy barátjának segítségre van szüksége. Lehet, hogy most tényleg nagy bajban van, de önnek megvan a lehetősége, hogy segítsen. Ne felejtse el, hogy a nehéz szituációkban a lelki támogatás is nagyon sokat jelent. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Szeret irányítani és általában ön is határozza meg, hogy mi történjen a mindennapokban. Ma viszont nincs ráhatása a történésekre, ami rettenetesen frusztrálja, sőt idegesít. Ne a kollégáin vezesse le a feszültséget, mert nem ők tehetnek arról, hogy ez ma így alakult. Nyugodjon meg!

Halak (02.19 - 03.20)

Rettenetesen kimerült, ami nem csoda, mert mindent beleadott a héten. Próbálja meg a pénteket nyugalomban eltölteni és habár van egy ismerőse, aki csúnyán felhúzza, ezzel most ne foglalkozzon. Fontos a testi-lelki egészség, ezért ne érezze rosszul magát, ha csak saját magára koncentrál.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogat a hétvége a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, aki életébe hamarosan betoppan az új szerelem

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp