Orbán Ráhel egy laza mozdulattal az út szélére hajította a kakás pelenkát Horvátországban

2018. augusztus 21., 15:07

Szerző:

A Nyugati Fény egyik olvasója örökítette meg, ahogy Orbán Viktor legidősebb lánya és családja megállt egy benzinkútnál a horvát autópálya mentén, amikor is Orbán Ráhel, miután tisztába tette gyermekét, a használt pelenkát nemes egyszerűséggel elhajította. Az olvasó szerint a helyszíntől pár méterre volt egy kuka.

További képeket a Nyugati Fény oldalán láthatnak. 

Fotó: Nyugati Fény

A meglehetősen udvariatlan gesztusról több horvát hírportál, a helyi Index és a 24Sata is vezető hírben számolt be. Utóbbi jegyzi meg, hogy Orbán Viktor minden évben Horvátországban tölti a vakációját, és nemrég Opatijában egy kávéra is leült a horvát kollégájával, Andrei Plenkoiccsal.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.