Karácsonyi jótékonysági vásár

Az Inner Wheel Klub Budapest – a Rotary Klub tagok feleségeinek első magyarországi klubja – idén is megtartotta az immár hagyományosnak nevezhető karácsonyi jótékonysági bazárt a Kempinski Hotel Corvinus-ban.

2012. november 28., 12:05

A bazáron most is megújult kínálattal várták a vendégeket, akiknek ezúton is köszönetet mondtak a rászorulóknak nyújtott eddigi támogatásokért!

A klubtagok különleges süteményekkel, egyedi karácsonyi dísztárgyakkal, adventi koszorúkkal és számos meglepetéssel várták a vendégeket.

A rendezvény bevételéből a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona, Óvoda, Általános Iskola halmozottan sérült gyermekeit, az Autizmus Alapítványt és az SOS Gyermekfalvakat támogatják.

A rendezvény fővédnöke Csűrös Karola Érdemes művész, a klub tagja volt.

A tudatos életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a megfelelő mennyiségű pihenés vagy a stressz kerülése egyaránt elengedhetetlenek általános egészségünk megőrzése szempontjából. Emellett viszont soha nem szabad megfeledkezni a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és más hasznos tápanyagok folyamatos pótlásáról sem. Egyiket-másikat szervezetünk magától is termelheti, viszont immunrendszerünknek folyamatos szüksége van a támogatásra, hogy kellően erős és ellenálló legyen.