Halloween Budapesten: Így gyűjtötték a gyerekek a csokit a XIII. kerületben

2020. október 31., 22:43

Szerző:

A XIII. kerület kertvárosi részén idén már másodjára rendezték meg a Halloweeni ijesztegetést. A lakóközösség által szervezett programon mindegyik korosztály képviselte magát. Több mint 300 környékbeli gyerek gyűjtötte a csokoládét. A résztvevő házakat feldíszítették és kifaragott tökkel vagy narancssárga lufival jelezték a boszorkányoknak és csontvázaknak hol lehet édességet szerezni a "Csokit vagy csalunk" felkiáltásért cserébe.

Dimény András felvételei.

  

 

 

 

<

 
Fotó: Dimeny Andras/kepszerk.hu
 

A várandósság egyszerre végtelen boldogság egy nő számára és egy felelősségteljes út kezdete. A magzat tökéletes fejlődése nagy odafigyelést igényel az anyuka részéről. Még fontosabbá válik az egészséges, harmonikus élet kialakítása, fel kell készíteni a testet és a lelket a következő hónapok változásaira, kihívásaira, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Pár hét és itt a téli szünet, amely talán a nyári szünet után a második olyan időszak, ami igazán kihívás elé állítja a szülőket. De nem csupán őket, hanem a gyerekeket is. Emlékszel még, hogyan teltek a téli szünetek gyermekkorodban? Elröppent egy pillanat alatt? Vagy untad már magad, és még te is meglepődtél azon, hogy mennyire várod már, hogy ismét iskolába mehess? Miért volt ez így? Mai cikkünkben ennek járunk utána, illetve tippeket is hozunk, hogyan válhat a téli szünet izgalmassá.