Zalatnay Sarolta újra gyászol: Szomorú vagyok, amiért a korosztályomból folyamatosan elmegy valaki

Zalatnay Sarolta fájdalmában Korda György is osztozik.

2024. január 12., 08:47

Szerző:

Elhunyt id. Kaszás Péter dalszerző, aki rengeteg slágert írt Zalatnay Sarolta énekesnőnek, Korda Györgynek, Zámbó Jimmynek és Péter Srámeknek, Aradszky Lászlónak, Komár Lászlónak, Kovács Katinak, Oszter Sándornak, valamint Balázs Palinak.

A rendkívüli karriert befutott zeneszerzőről most a Bors cikkében Zalatnay Sarolta és Korda György emlékeznek meg. Cini többek között a következőket mondja vele kapcsolatban:

„az utóbbi időben nem sok mindent tudtam róla, váratlanul ért, hogy elhunyt. Sokszor szomorú vagyok, amiért a korosztályomból folyamatosan elmegy valaki. De tudom, hogy találkozunk mi még, csak nem siettetném. Fiatalon hajlamosak voltunk azt gondolni, hogy mi sosem tudunk elmenni. Sajnos nem így van. Ő is nagy kutyás volt, például a Kutyaslágerek című albumot is vele készítettem 1995-ben.”

Zalatnay Sarolta többek között azt is megjegyzi még id. Kaszás Péterről, hogy rendkívül jó hangja volt, de valamiért sosem akart kilépni a rivaldafénybe.

Korda György szintén megemlékezett néhai kollégájáról. Ő többek között a következőkkel reagált a gyászhírre:

„rendkívül letaglóz, hogy majdnem minden napra jut egy ilyen rossz hír. Borzalmas, hogy az én generációmból, sőt még a fiatalabb korosztályból is úgy mennek el a nagyszerű emberek, hogy csak kapkodom a fejemet. Rossz érzés! Remélem, hogy a fia tovább viszi azt a zenész vonalat, amit Peti képviselt. Emberileg és zeneszerzőként is pótolhatatlan lesz.”

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)