Joshi Bharat címlapra került 17 évvel fiatalabb, új szerelmével: fotó

Két újonnan összejött szerelmespár látható a rendkívüli címlapon, Joshi Bharat és Kiss Virág a két páros közül az egyik.

2024. május 9., 10:51

Szerző:

Azt már tudtunk, hogy Joshi Bharat és Kiss Virág egy párt alkotnak, de a Story magazin ma megjelent számának borítója ehhez hozzáteszi nemcsak azt a szenzációt, hogy megházasodott Kunovics Katinka, hanem azt is, hogy szintén összejött a Palikék Világából ismert Konyári Edinka és a Házasság első látásra című realityből ismert Brem Laci.

Joshi Bharat új szerelme Kiss Virág

Joshi Bharat szerelmi élete természetesen azóta kelt kiemelt érdeklődést, amióta a műsorvezető összejött Mészáros Lőrinc exfeleségével, Mészáros Beatrixszel – annak a kapcsolatnak már jó ideje vége.

A 68 éves médiaszemélyiség a fenti címlaphoz tartozó interjúban el is mondja, hogyan kezdődött új kapcsolata:

„Van egy közös ismerősünk, ő ajánlott nekem az Egy férfi és egy nő című rádióműsoromba vendégeket, és köztük volt Virág is. Meghívtam, és január végén, a stúdióban találkoztunk.”

Az interjú után jött el a sorsfordító pillanat:

„A felvétel után búcsúzkodtunk, és megemlítettem, hogy kávézhatnánk valamikor.”

Ekkor készült az alábbi fotó.

Az interjúban szóba kerül, hogy a két szerelmes óvatosabb-e most, hogy több kapcsolaton is túl vannak. Joshi Bharat válasza a következő:

„Pont az a lényeg, hogy nincsen óvatoskodás. Nincsen viselkedés. Önmagunkat adjuk egymásnak, és nincsenek tabutémák sem.”

És úgy tűnik, a dolog egyelőre perfektül működik:

„Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és ezt szeretnénk kiélvezni. Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hogy hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is.”

Nagyon egymásra találtak tehát rendkívül hamar. Ha nem is rögtön a nászút, de az első közös utazás már szóba is kerül a beszélgetésben. Joshi Bharat így fogalmaz.

„Nagyon sok időt töltünk együtt, tökéletesen belesimultunk egymás életébe, és ez most így nagyon jól működik. Egyelőre a közös nyaralásnál tartunk. Isztambulba készülünk a barátainkkal, nyár végén pedig Olaszországba utazunk.”

Konyári Edinka és Brem Laci szintén összejöttek

Konyári Edinka és Brem Laci mindketten kecskemétiek és 20 éve ismerik egymást. A Palikék Világa egykori műsorvezetője így beszél arról, hogy miért nem volt köztük mégsem semmi az elmúlt két évtizedben:

„Én már 2011-ben ráírtam egyszer Lacira, mert szerettem volna felkérni egy műsorra, amin épp dolgoztam, de válaszra sem méltatott. Gondoltam, micsoda modortalan pasi lett. Aztán utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől.”

Aztán Konyári Edinka meglátta Brem Lacit a TV2-n, és ekkor újra ráírt. Miután a házasság első látásra rendkívül rövid ideig tartott, azaz Brem Laci már szakított is Góbi Hildával, akivel a reality sikertelenül próbálta őt összeboronálni, ez volt a megfelelő pillanat, és a régi ismerősök végre összejöttek.

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Facebookja)