Vitray Tamás meglepő módon reagált, amikor megtudta: dédnagypapa lesz

Vitray Tamás unokája az első gyermekét várja: elmesélte, hogyan adta tudtára a leendő dédnagypapának.

2024. május 2., 07:53

Szerző:

Vitray Tamás az unokájával látható a Story magazin friss, ma megjelent számának címlapján. Az újság arról ír, hogy a 91 éves tévés legenda dédnagypapa lesz.

Vitray Tamás, a dédnagypapa

Azt írja a lap, hogy négy hónap múlva, azaz július végén-augusztus elején érkezik majd Noé, Vitray Tamás első dédunokája. Erről a leendő anyuka, a tévés legenda unokája, Anna nyilatkozott, a következőket mesélve:

„Amikor nagypapának elmondtam az örömhírt, hogy gyerekünk lesz, egy ideig hallgatott, majd ellágyult hangon azt mondta: »Akkor én most dédpapa leszek?« Ezt olyan hangon mondta, ahogy még soha nem hallottam tőle. Nagyon édes volt. Biztos vagyok benne, hogy igazán jó dédapja lesz Noénak!”

A lapból kiderül, hogy Vitray Tamás tőle szokatlan módon érzékenyült el, amikor megtudta a nagy hírt.

A Vitray családban nemrég esküvő is volt

Vitray Tamás 91 évesen kötötte meg tavaly a negyedik házasságát. Amint arról a lapok pár hónapja beszámoltak, a felesége a korábban operaénekesnőként ismertté vált Vitray-Ivens Éva. A szintén a Storynak adott korábbi interjúban a tévés legenda a következőket mesélte az esküvőről:

„Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen »vendég« Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni.”

Vitray Tamás és felesége onnan ismerik egymást, hogy szomszédok, egymás mellett levő házakban laknak. Az összeköltözésről az egykori sportriporter így beszélt:

„Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, »véletlenül« Tomi jön a párjával.”

És bármennyire is fiatalos Vitray Tamás, azért tisztában van a tényekkel. A következő megrázó vallomást teszi az interjúban:

„A korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok.”

Ezzel kapcsolatban Vitray-Ivens Éva nyilatkozatából is idézünk egy részletet:

„Azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

A pár videós interjút is adott az RTL-nek. A Fókusz kamerái előtt Vitray Tamás a következőképpen vallott arról, hogy hogyan jöttek össze negyedik feleségével:

„nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban.... Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!”

Alább tudja visszanézni az interjút.

(Kiemelt kép: Vitrayék YouTube-csatornája)