Tóth Andi az X-Faktor mellett még egy új, nem zenés műsorban szerepel majd

Tóth Andi hatalmas bejelentést tett: erre a műsorára nem kell annyit várni, mint az X-Faktorra!

2024. április 29., 09:35

Szerző:

Tóth Andi új vállalkozásba kezd, jelentette be vasárnap este. A lényeg: sütős-főzős műsort indít a YouTube-on.

Tóth Andi, a cukrász

Az (egykori) énekesnő először az Instagramon írt arról, hogy gasztrovideók gyártására adta a fejét.

„Úgy vártam, hogy szóljak nektek végre! Van egy kis merényletem és úgy látszik végre elkezdhetjük! Tudjátok, hogy szeretek sütni-főzni, én pedig tudom, hogy gyakran szeretnétek is azokat a recepteket. Így hát érkezik a MAX RENDELÜNK sorozat a YouTube-csatornámra!
Ma 18:00-kor csekkoljátok az első, beköszönő videót, amiben kicsit bővebben is beszélek arról, hogy mi is várható pontosan idén. Természetesen főleg azoknak lesz majd hasznos ez, akik maguk is szerelemnek/hobbinak tartják a konyhában motoszkálást, de azokat a nézőket is várjuk akik csak kíváncsiak, mosolyognának kicsit, vagy csak csorgatnák a nyálukat egy fincsi sütire haha”

– írja Tóth Andi az alábbi posztban.

És már meg is lehet tekinteni az első rendes részt megelőző beharangozóvideót, ezt találja alább.

Tóth Andi, a mentor

De természetesen minden bizonnyal sokkal nagyobb nézőközönségre számíthat Tóth Andi másik kvázi-új műsora, az X-Faktor, amiben a 25 éves médiaszemélyiség lesz a zsűri egyetlen női tagja. Tóth Andi már egy hónapja tudja, hogy kiválasztották mentornak az X-Faktor idei, visszatérő évadához, de a nagyközönség a hírt csak a múlt héten tudta meg. A tehetségkutató 10 évvel ezelőtti évadának győztese most sok évnyi TV2-es szereplés után fizikailag is visszatért az RTL stúdiójába: csütörtök reggel a Reggeli című műsorban szerepelt.

Az interjú azzal kezdődött, hogy a 25 éves énekesnő visszatekint arra az időszakra, amikor annak idején bekerült az X-Faktor ötödik évadába. Így fogalmaz erről a periódusról:

„Gyerek voltam. Az emlékeim kicsit halványak, viszont ami megvan, az mind pozitív és izgalmas. Jópár hónappal az élő adások előtt már itt voltam és dolgoztam és gyakoroltam. Mint egy iskola, olyan volt igazából: felkeltem, és tanultam estig a dalokat, azokat is, amiket nem kellett énekelnem, mert annyira izgatott voltam attól, hogy itt vagyok és csinálhatom – gyerekként ráadásul. Egy gyerek kiszabadul otthonról Erdélyből a nagyvilágba, a nagy Budapestre, az nekem zseni volt.”

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, és annyira lefoglalta az X-Faktor és később a könnyűzene iskolája, hogy a gimnáziumot nem járta ki, az érettségit nem szerezte meg, viszont a tehetségkutatót megnyerte, és az életét azóta éli a nyilvánosság előtt. A zenei pályával ugyan felhagyott, de médiaszemélyiségként továbbra is aktív. Az alábbi videóból az is kiderül, hogy úgy érzi, szigorú tagja lesz az X-Faktor zsűrijének.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)