Joshi Bharat 17 évvel fiatalabb színésznővel jött össze – fotó

Joshi Bharat szerelmi életét azóta különös érdeklődés követi, hogy a műsorvezető egy időre összejött Mészáros Lőrinc volt feleségével.

2024. április 24., 08:24

Szerző:

Azt írja a Story.hu, hogy újra kapcsolatban van Joshi Bharat. A 68 éves médiaszemélyiségről az volt a legutóbbi hírünk, hogy amióta lezárta a kapcsolatát Mészáros Beatrixszel, azóta szingli, és keresi új társát.

„Kell egy kis idő, hogy rájöjjek, mit is kaptam, ez miért történt és ez mi mindent újított meg bennem”

– mondta a szakítás utáni időszakról Joshi Bharat 2022-ben. Hozzátette akkor a következőket a TV2-nek adott interjújában:

„új életet kell építeni. Mint ember, mint szakember, mint férfi. Tevékenynek maradni, értelmes, értékes dolgot csinálni, ami tőlem telik. És mellette legyen egy társa az embernek.”

Joshi Bharat új szerelme: Kiss Virág

Nos, a legfrissebb hírek szerint most végre lett társa az indiai származású műsorvezetőnek, méghozzá a nála 17 évvel fiatalabb Kiss Virág személyében. Joshi Bharat a Rádió Bézsben interjúvolta meg a színésznőt januárban, ekkor kezdődhetett a kapcsolatuk. Íme a közös fotó, ami akkor készült.

Kiss Virág 51 éves, és a legtöbben a hangját ismerik, hiszen rendkívül sokat szinkronizál. Többek között ő Natalia Oreiro magyar hangja, ez hozta neki a legnagyobb ismertséget.

Joshi Bharat és a volt felesége

Tavaly ilyenkor azonban Joshi Bharat volt feleségétől, Szabó Csillától hallhattunk néhány részletet arról, hogy hogyan alakult a pár viszonya azok után, hogy elváltak, a műsorvezető pedig összejött Magyarország leggazdagabb emberének volt feleségével – majd vele is szakított.

„Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, de hiszem, hogy semmi sem véletlenül történik az életben. Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött hosszú évtizedeket. Pedig a volt férjem nyitottsága már korábban ok lehetett volna, hogy én borítsam fel az életünket. (…)Hozzám is eljutott a szóbeszéd (a békülésről – a szerk.), sőt Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk! Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt”

 – nyilatkozta akkor Szabó Csilla a Best magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki.

Joshi Bharat volt felesége tavaly elárulta, hogy valóban igaz, hogy főzött a volt férjére, de ezeket az ételeket mindig a lányuk juttatja el a tévésnek. Szabó Csilla azt is elmondta, hogy nyitott lenne egy új szerelemre, de nem keresi görcsösen:

„Túlléptem a történteken, de azt hiszem, eléggé bezártam. Főleg, hogy harminc évig én tényleg csak egyetlen férfire néztem. Ez kicsit belém rögzült, úgyhogy keresni nem keresem a szerelmet, de ha valaki betoppanna az életembe, egyáltalán nem bánnám. Nyitott vagyok rá, mert úgy érzem, ezzel az egész változással egy új esélyt kaptam a boldogságra.”

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Facebookja)