Zimány Linda most már olyan férfit akar, akivel gyereket vállalhat

A 35 éves influenszer-jogásznő  arról beszélt, hogy a szingliség választás kérdése.

2021. október 13., 12:51

Szerző:

Zimány Linda szerepelt szerda reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban. A beszélgetés apropója az volt, hogy a 35 éves médiaszemélyiséget nemrég a legfittebb influenszernek választották, de ha már ott volt, egyéb témákról is kérdezték őt a műsorvezetők, például a szingliségről-randizásról-gyerekvállalásról. Zimány Linda a következőket mondta azután, hogy megkérdezték, van-e most kapcsolata:

„konkrét, párkapcsolatnak nevezhető nincsen, de udvarlók mindig vannak. Most már 35 éves vagyok, mindig azt mondom, hogy ez a szingliség nem egy sajnálatra méltó dolog, ez választás kérdése. Mindenkiben nyilván benne van az a kislány, aki a különlegesre vágyik a kapcsolatban, és ezt emberileg értem a legjobb értelemben. És szeretnék azzal majd megöregedni, akitől a gyermekem lesz, ha minden jól megy. Most már erre vágyom és ez alapján keresem a partnerem. Ezt nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy leülök az első randin és akkor: „te szeretnél gyereket?”...”

Zimány Linda az instagramozás mellett ügyvédjelöltként dolgozik, és arról is kérdezik az alábbi interjúban, hogy munka közben fel szokták-e ismerni. Zimány azt mondja, hogy igen, és ilyenkor az emberek általában „nagyon-nagyon kedvesek, főleg az ügyvédkollégák”. Olyan ügyfél is volt már, aki kifejezetten kérte az irodától, hogy az ő ügyén Zimány Linda dolgozzon, aki főleg polgári ügyekben kap munkát, de az elmúlt hetekben gazdasági bűncselekményekkel kapcsolatos büntetőügyekben is volt dolga.

Zimány Linda pár hete is beszélt már arról, milyen párra vágyik, akkor többek között azt említette, hogy az olyan férfiak vonzzák, akiknek hatalmuk van. Kattintson ide a cikkünkért, ahol erről bővebben írunk!

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)