Puskás-Dallos Peti vallomása élő adásban: 10 évig ezzel a kényszerrel élt

Az X-Faktorból szombat este Puskás-Dallos Peti két versenyzője esett ki, mutatjuk, ki.

2021. november 28., 09:41

Szerző:

A múlt héten Csobot Adél vesztette el két versenyzőjét az X-Faktorban és Puskás-Dallos Peti volt az egyetlen, akinek mindhárom mentoráltja játékban maradt. Nos, a tegnapi, azaz szombat esti adásban viszont pont ő volt az, akinek a fenti drámai gesztussal kellett tudomásul vennie a vereséget: a három lány szólista közül kettő kiesett. Ebben az adásban két kieső volt, és mindketten ugyanabban a kategóriában indultak, Nagy Regina Martina és Tabatabai Nejad Flóra számára véget ért az X-Faktor. A vonatkozó jelenet alább látható.

A veszélyzónában volt, de végülis továbbjutott az idei szezon egyik nagy favoritja, Mehringer Marci. A fiatal énekes ezúttal nagy csalódást okozott a zsűri tagjai szerint, alább lehet megnézni, ahogy a közönségkedvenc előadását több percben hamisnak és unalmasnak írják le. Puskás-Dallos Peti a kritikájába egy önvallomást is belecsempészett.

„Nem kell okosabbnak tűnni, értelmesebbnek, szebbnek, tehetségesebbnek. Mert neked megvan minden ahhoz, hogy te egy jó előadó és énekes legyél. Ne görcsöljél rá, ne akarjál bizonyítani. Ezt azért mondom, mert én 10 évig egy elképesztő bizonyítási kényszerrel éltem az életemet színpadon. Annyira jó érzés, amikor felmész, és arra gondolsz, hogy figyelj, felmegyek és csinálom és élvezni akarom”

– vallja be Puskás-Dallos Peti.

Mehringer Marci a jövő héten újra bizonyíthat majd.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/X-Faktor)