Ezúttal nekik kellett távozni a Nyerő Párosból

Egy hajszálon múlt!

2021. október 26., 06:57

Szerző:

Javában dübörög az RTL Klub sztárpár vetélkedője, a Nyerő Páros. Olyannyira, hogy tegnap este újabb két szerelmest küldtek haza a játékosok. Múlt héten Nádai Anikó és Hajmássy Péter kettőse esett ki először, tegnap pedig arról szavaztak a versenyzők, hogy Somfai Péter és felesége, vagy az Éjjel Nappal Budapestből ismert páros, Norbi és Odett távozzanak.

Nagyban megnehezítette a helyzetet, hogy a szavazás előtt Odett és Norbi csúnyán összevesztek, illetve az is befolyásolta a szavazás kimenetelét, hogy L.L. Junior és Kinga szereztek egy előnyt, amivel elvehették egy páros szavazatát.

Végül úgy alakult, hogy Juniorék a Somfai-házaspárt szerették volna bent tartani, ezért Kárpáti Rebekát és Fecót nem hagyták szavazni, de még így is szavazategyenlőség alakult ki, ugyanis sokan úgy gondolták, Norbiék nem mehetnek haza pont egy ekkora veszekedés után. A szabályzat szerint ilyenkor az összegyűjtött pénz dönt, ebből pedig az ÉNB párosának volt több, így Somfai Péter és felesége, Krisztina esett ki a játékból.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)